2777
2789
عنوان

بهم پیشنهاد مدلینگ دادن شوهرم اجازه نمیده برم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فضای مجازی نخواد بزاره مگه بیکاره این همه هزینه و تلاش کنه

حالا هم میریزن تو سرم که به شوهرش چه ربطی داره 

ولی من حس میکنم حق داره

من خودم قبل از اینکه شوهرم مخالفت کنه مخالفم خیلی بدم میاد از اینکه عکسم بزارن واسه تبلیغ کارشون

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

اگه شرایط جور دیگه ای بود حق رو به شما میدادم ولی الان با توجه به درآمدی که بهتون پیشنهاد دادن بهتره که نرید چون خیلی کمه پوست و موهات خراب میشه خسته میشی یه تومن واقعا کمه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

واسه یه تومن اخه

به درد نمیخوره مگه لنگ ۴تا عکسی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ببین درآمدش خیلی خیلی زیاده یه بنده خدایی رو می‌شناختم دقیقاً مثل شما همینجوری شروع کرد رفته بود آرایشگاه برای میکاپ برای عروسی خواهرش اونجا دیده بودن خب قیافش خوبه بهش پیشنهاد دادن و در عرض ۴ سال اگر اشتباه نکنم تونست خونه بخره و سال ششم یک ماشین خیلی خوب خرید الان هم رفته دبی اگر اشتباه نکنم اونجا مدل عروس شده کلاً یعنی میکاپ کارای عربی ازش استفاده می‌کنن و خب مثلاً برای شوهای بین المللی میره درآمدش خیلی خوبه حالا ببین می‌تونی همسرتو راضی بکنی یا نه که خب به نظر من جا برای پیشرفت خیلی زیاد داره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
فضای مجازی نخواد بزاره مگه بیکاره این همه هزینه و تلاش کنهحالا هم میریزن تو سرم که به شوهرش چه ربطی ...

منم کلا از اینکه یکی بخاد با استفاده از من یچیزیو تبلیغ کنه بدم میاد 😂

حالا هرچیزییی

فقط اونایی ک میگن شوهرت حق دارهه😐

ببین من کاری با حرف شوهرت ندارم اما اگه میخوای مدل بشی به نظرم قبول کن چون اروم اروم بقیه هم پیشنهاد کار میدن ولی اگه فقطط با همین یه نفر میخوای کار کنی قبول نکن چون یه تومن کمه