2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خودم موهامو رنگ کردم این دکلره کردم و یک طلایی خیلی روشن گذاشتم با اینکه خیلی رنگ خوشگلی بود ولی الان بعد از ۹ سال پشیمونم و میگم کاش موهامو رنگ نمی‌کردم و رنگ طبیعی موهای خودم رو روز عروسیم می‌ذاشتم می‌موند البته که من نظر ندادم یعنی اصلاً نمی‌خواستم موهام رو رنگ کنم ولی خب اون آرایشگر احمقی که رفته بودم پیشش این تصمیم رو گرفت و این ریسکو انجام داد و اولین باری که من موهامو رنگ کردم روز عروسیم بود و اصلاً هم از نتیجه راضی نبودم خودم به نظر من این ریسک رو نکن و رنگ طبیعی موهای خودت بذار بمونه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
شنیون باز خوبه یا بسته

بستگی به سلیقت داره 

من باز بیشتر میپسندم مخصوصا اینکه سشوار بزنن با بیگودی حالت بدن 

عالی میشهههه

هرچند که الان موهامو یکم کوتاه کردم تا شونمه 

خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼
ببین من خودم موهامو رنگ کردم این دکلره کردم و یک طلایی خیلی روشن گذاشتم با اینکه خیلی رنگ خوشگلی بود ...

ولی اگه از اون عروس ها بودی که با طلایی خیلی تغییر کردی که خیلی قشنگ شدی به نظرم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

چون تابستونه بسته بزن شیک تره البته گوجه نکنه ها شنیون اروپایی

اینم راس میگه اگر داخل تابستون باز بزاری خودت عذاب میبینی 😭

خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼