2777
2789
عنوان

کسایی که مشکل خونه دارن

189 بازدید | 7 پست

خیلی خوب میتونن درکم کنن. ما یه خونه خریدیم که بخشی از پولشو نداشتیم و قرار شد بدیم رهن تا جور شه انشالله. یه چک دادیم واسه ۲ هفته دیگه، ازتون خواهرانه میخوام واسم دعا کنین که مشتری پیدا شه رهن کنه ما از این جهنم فکر و خیال خارج شیم. همه چی مونو فروختیم، لطفا واسم دعا کنین. خونه دار شیم بعد این همه ماجرا و سختی

هرکس دعا کرد یه لایک بزنه انرژیش برسه بهم♥️

اگه دعایی نذری چیزی بلدین ممنون میشم بگین🌱

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معراج بخون عزيزم

♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
دعای کسا بخون رد خور نداره من جواب گرفتم

۱ دونه فقط؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانواده همسر من همشون برای خونه خریدن نذر حلیم کردن و همه خونه دارن اگر برات اوکیه یه نذر کوچیک بکن ...

چشم♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40