2777
2789
عنوان

کسایی که مشکل خونه دارن

199 بازدید | 7 پست

خیلی خوب میتونن درکم کنن. ما یه خونه خریدیم که بخشی از پولشو نداشتیم و قرار شد بدیم رهن تا جور شه انشالله. یه چک دادیم واسه ۲ هفته دیگه، ازتون خواهرانه میخوام واسم دعا کنین که مشتری پیدا شه رهن کنه ما از این جهنم فکر و خیال خارج شیم. همه چی مونو فروختیم، لطفا واسم دعا کنین. خونه دار شیم بعد این همه ماجرا و سختی

هرکس دعا کرد یه لایک بزنه انرژیش برسه بهم♥️

اگه دعایی نذری چیزی بلدین ممنون میشم بگین🌱

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معراج بخون عزيزم

♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
دعای کسا بخون رد خور نداره من جواب گرفتم

۱ دونه فقط؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانواده همسر من همشون برای خونه خریدن نذر حلیم کردن و همه خونه دارن اگر برات اوکیه یه نذر کوچیک بکن ...

چشم♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40