2777
2789
عنوان

پزشکی ازاد تهران یا سراسری شهر دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولشو دارم ...ولی خب نظر مردم مهمه که اذیتم می‌کنه

از چه نظر مردم قراره اذیتت کنن؟مگه قراره کسی بدونه کجا درس میخونی؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اگه پولشو داری قطعا آزاد تهرانشک نکنپولشو داشته باشی ها نه که بگی ایشالا جور میشهسالی ام حدود ۱۵۰ هز ...

عزیز ببخشید میپرسم شما در مورد انتخاب رشته دامپزشکی اطلاع دارین چ جوریه

تو دفترچه میکردم نیست کد رشته اش

مالی هیچ مشکلی ندارید یا باید اینور اونور کنی و از خیلی چیزا بزنید و جور کنید

اگر هیچ مشکلی ندارید قطعا آزاد 

اگر نه همون اراک و زنجان اینا 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

و اینکه من بابای دوستم پزشک بود می‌گفت اصلا فرقی تو استاداشون ندارن و ازادو سراسری یه شهر یمین فقط یکیش پول میگیره اون یکی نه اگه قصدت مهاجرتها آزاد برو

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
پولشو دارم ...ولی خب نظر مردم مهمه که اذیتم می‌کنه

خیلیا فکر میکنن پزشکی ازاد بدون کنکوره

ولی خیلی بده به نظر بقیه اهمیت میدی

دانشگاه ازاد تهران استاداش همه با تجربه و قوی ان 

تدریس فوق العادس

با فرهنگ و خوش برخورد ترن

مدرکت تو دانشگاه آزاد آزاده و مهاجرتت بدون دردسر 

تو پایتخت و تهرانم که باشی یه مزیت بزرگه دیگه خودش

فاطمه ام دختر روستا ✨

روزانه ی شهرستان:/

درسته علوم پزشکی آزاد تهران فوق العاده است

اما قاعدتاً روزانه ی شهر خوب بهتره از دیدگاه من

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱