2777
2789

حدود یک ماه پیش ک ای کاش اون روز مرده بودم و این کارو نمیکردم خودارضایی کردم به خودم خیلی فشار اوردم سر یه مسئله ای ذهنم خیلی بهم ریخته بودک دست به این کار زدم ازون روز خیلی حساس شدم حتی با راه رفتن تا یکم فشار بهم بیاد حس تحریک و ارضا شدن بهم دست میده همش ترشحات داغ و زیاد دارم حس میکنم دیگ هیچ وقت پاک نیسم چه غلطی بکنم ینی خوب میشم حالا ک دیگ ترکش کردم؟هر روز دارم گریه میکنم چند بار اومدم خودکشی کنم جلو خودمو گرفتم چجوری زندگب کنم دیگ خدا😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا میبخشه این حرفها چیه..نماز استغفار بخون یا استغفار کن همین خدا بخشنده ترینه مهربان ترینه

خدا هم ببخشه خودم خودمو نمیبخشم ک خودمو نابود کردم با این کار 😔😔

خدا هم ببخشه خودم خودمو نمیبخشم ک خودمو نابود کردم با این کار 😔😔

خب با خودت هم مهربونتر باش و خودتو ببخش ..خودت خودتو دوس نداشته باشی پس کی دوستت داشته باشه برای خودت شبیه یه دوست مهربان باش

:/برانکارر بیارید منو روش بزارید/بابا کاری نکردی که وگرنه خارجیام همه ناپاکن

این علایمی ک الان دارم چیکار کنم انقد حساس شدم ک تو راه رفتن حس ارضا بهم دست میدهداره دیونم میکنه بخدا ینی حالا ک ترکش کردم ممکنه اینام به مرور رفع شع

عزیزم هورمونات به هم ریخته ناراحتی نکن ارامش خودتو حفظ کن سعی کن مسلط باشی

حالا ک ترکش کردم امیدی هست به مرور این حساسیت و اینکه تا یه فشار بهم میاد حس ارضا بهم دست میده خوب بشه؟

حالا ک ترکش کردم امیدی هست به مرور این حساسیت و اینکه تا یه فشار بهم میاد حس ارضا بهم دست میده خوب ب ...

اره خوب میشه کمتر میشه .اب سرد بگیر رو خودت کمی سردیجات غذاتو بیشتر کن ورزش کن انرژیت خالی شه و اگه بتونی ذکر صلوات و استغفار و سوره ناس رو زیاد بخون 

خوبه ولی تو ی رابطه از طریق دخول ارضا نمیشم اونم کاری برام نمیکنه

ای بابا فکر کردم مجردی .کارت اینجوری اسونتره که .باید از همسرت بخوای ببخشید حداقل پوزیشنای مختلف امتحان کنی خوب نیاز بدنته حالا که همسر داری باید راهشو پیدا کنی با کدوم پوزیشن به ارضا میرسی