2777
2789
عنوان

داروی عفونت و باکتری معده 💊💊

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخه همه علائمشو داشتم آزمایش دادم منفی شد بنظرم برو ازمایش بده اول

بیچارم کرده بخدا  

الان  شما خوبی0؟؟؟  چیا مصرف کردی

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم

قرص جوشان ۱۰۰۰ روزی دوتا بخورید به ضعف و بیحالیتون خیلی کمک میکنه

برای تقویت معده هم دمنوش بابونه خوبه

برای عفونت هم دمنوش مریم گلی 

غذای سالم خونگی بخورید تا خوب بشید

قرص و امپول نمیتونیم بگیم چی خوبه

همون مترونیدازول هم که دوستان گفتن حتما باید ۸ ساعتی بخورید و بعد دوروز کم کم اثر میکنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
سرم امپول زدم بیفایده بود

شاید باید دوباره بزنی. اگه نمیخوای سرم بزنی برو داروخونه به دکتر داروساز بگو حداقل یه ORS بهت بده الکرولیتهای بدنت متعادل بشن. برنج پخته و ماست پروبیوتیک و موز هم زیاد بخور

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
اخه چرا وقتی مطمئن نیستید دارو تجویز میکنید؟؟؟؟ مصرف بی رویه و سرخود انتی بیوتیک هم باعث به هم ریختن ...

خانوم محترم منم همینطور بودم خود داروخونه این قرصو بهم داد و بعد چند وقت بهتر شدم 

من هروقت برای شما تجویز کردم از کوره در برو 🙄🤦‍♀️

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
قرص بیسموت هر دوازده ساعت.قرص امپرازول قبل از غذا وقرص اموکسی سیلین هر هشت ساعت

چرا سرخود دارو براش تجویز میکنید؟؟؟ خودشم نمیدونم مشکل از معدشه یا نه شاید مشکل از رودش باشه شاید ویروس گرفته باشه. امپرازول برای کاهش اسید معده س اموکسی سیلین انتی بیوتیکه. بیسموت برای زخم معده و هلیکوباکتره گرچه به اسهالش میتونه کمک کنه ولی سرخود نباید مصرف بشه. نمیشه که هر چی دکتر گوارش برای خودتون نوشته برای این و اون تجویز کنید 

خانوم محترم منم همینطور بودم خود داروخونه این قرصو بهم داد و بعد چند وقت بهتر شدم من هروقت برای شما ...

خود داروخونه دکتر داروساز بوده حضوری دیدتت. شما داروسازی؟

خود داروخونه دکتر داروساز بوده حضوری دیدتت. شما داروسازی؟

میگم حالم بد بود همین علائم رو داشتم خود اونی که داروخونه بود این قرصو داد گفت ۸ ساعت یبار بخور 

منم تا جایی که میدونم و اطلاع دارم راهنمایی میکنم 

جالبه قبل منم یکی دیگه همین قرصو گفته 

نمیدونم چرا جو گیر میشید گاهی واقعا 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
میگم حالم بد بود همین علائم رو داشتم خود اونی که داروخونه بود این قرصو داد گفت ۸ ساعت یبار بخور منم ...

جو گیر نمیشم کاش بدونی بدون نظام پزشکی نباید انقدر محکم دارو تجویز کنی خانوم دکتر. البته شنونده باید عاقل باشه حق با توئه 

جو گیر نمیشم کاش بدونی بدون نظام پزشکی نباید انقدر محکم دارو تجویز کنی خانوم دکتر. البته شنونده باید ...

حالا الان اسی دارو رو رفت گرفت حالش بدتر شد با حرف من 🤦‍♀️ والا منم یکی بهم گفته که اینجا گفتم 

واقعا نمیشه با بعضیا بحث کرد الان من هر چی بگم شما حرف خودتو میزنی موفق باشی خانوم داروساز 😁🤲