2777
2789
عنوان

داروی عفونت و باکتری معده 💊💊

689 بازدید | 27 پست

چی بخورم  بیحالی و کوفتگی شدید ضعف  و اسهال  زیاد  همه علائم عفونت معده دارم  فعلا وقت نمیشه  برم متخصص  چه  قرص یا امپولی  بزنم؟

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه از این ویروس کربلاییا گرفته باشی. برو یه پزشک عمومی از هیچی بهتره خصوصا که اسهال شدید داری بای ...

سرم امپول  زدم  بیفایده  بود

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
این عفونت معده نیست ویروسه که همه گیر شده

بابا  قبلا  هم گرفتم  خوب شد باز  شروع کررده

مترانیدازول هر ۸ ساعت

اخه چرا وقتی مطمئن نیستید دارو تجویز میکنید؟؟؟؟ مصرف بی رویه و سرخود انتی بیوتیک هم باعث به هم ریختن فلور طبیعی گوارشی ش میشه هم مقاومت انتی بیوتیک رو زیاد میکنه و باعث به وجود اومدن باکتری های قوی تر و بیماری زا تر میشه اسهال رو بدتر میکنه و هیچ تاثیر مثبتی نداره 

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀