2777
2789
عنوان

بیا فـالت رو بگیرم🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 3230 بازدید | 513 پست
اتفاقا من دوست دارم وجود داشته باشه میدونی من و اون طرف احساسیم 3سال و یک ماه رابطه داشتیم و یک ساله ...

نه نه نه ربط به طلسم نداره این آقا رو رها کن سخته ولی رها کن

خودتو داری خواهر گول میزنی

این آقا از خدمات بی دریغ شما اشباع شده

بسه تمومش کن تا کارت به جاهای باریک نکشیده از دلسوزی دارم بهت میگم من دروغ به کسی تحویل نمیدم که دلش الکی خوش شه واقعیتو میگم که حواست جمع شه 

نمیدونم بیشتر از این بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه نه ربط به طلسم نداره این آقا رو رها کن سخته ولی رها کنخودتو داری خواهر گول میزنیاین آقا از خدم ...

رها کردم حدودا دوهفتس پیام ندادیم انشالله هرچی که خیره مرسی قشنگم ممنون میشم جواب بقیه رو هم بدی

نیت کردم

فروردین 

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

رها کردم حدودا دوهفتس پیام ندادیم انشالله هرچی که خیره مرسی قشنگم ممنون میشم جواب بقیه رو هم بدی

نیت کردم 

خرداد 

شوهرم برمی‌گرده کی میاد مشکلاتمون حل میشع 

همش میگ تا آخر هفته ملوم میشه میگ میخام ازدواج کنم برام خاستگاری میرن