faaaalhana مدیر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 382 عنوان بیا فـالت رو بگیرم🤍 | مشاهده متن کامل بحث + 3229 بازدید | 513 پست اول نیت کنید و بعد ماه تولدتون رو کامنت کنید 🙏🏻♥️. با بله و خیر جوابتون رو میدم. دوستان اینجاکسی هم هست که حس شیشمی یا فـال باشه و بتونه همراه من جواب بده؟ 🙏🏻♥️ 1403/06/20 | 10:52 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faaaalhana مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 382 شوهرم منو طلاق میده یا نه؟نیت کردم عزیزم تیر ماهی هستم خیر طلاق نداری عزیزم
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 28980 میدونم طلسم دارم خود شخصی که برام گرفته بهم گفته ببین نداری شاید خنده ات بگیره ولی سرکاری
seta1384 عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 6985 میدونم طلسم دارم خود شخصی که برام گرفته بهم گفته مرداد نیت کردم حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻ https://daigo.ir/secret/6734242551 "مگعچنبارمیکنیمزندگیواسعهرکی خودمونوبیخودیجرررربدیمما"
faaaalhana مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 382 آبان صرفا جهت گذراندن تایمم:) راهتون طولانیه ولی به نتیجه میرسید
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23282 ببین نداری شاید خنده ات بگیره ولی سرکاری از منم هرچی حس میکنی میگی؟هرچی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
faaaalhana مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 382 ببین نداری شاید خنده ات بگیره ولی سرکاری نه اخه طرفم کسیه که 4سال همیشه کنارم بوده و خودش نگرفته مادرش گرفته
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 28980 نه اخه طرفم کسیه که 4سال همیشه کنارم بوده و خودش نگرفته مادرش گرفته نه نه باور نکن ساده نباش
سلام۱۲۳۵۷۶۸۹۱۲۳ عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 6097 خیر طلاق نداری عزیزم چقد ف ال هات درست درمیاد عزیزم؟
faaaalhana مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 382 نه نه باور نکن ساده نباش انرژی منفی رو تو زندگیم حس میکنم اخه پیش دعا نویس هم رفتم گفت سنگینی روی منه ینی درواقع اون شخص طلسمی رو خوندن که منو نبینه
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 28980 از منم هرچی حس میکنی میگی؟هرچی شمارو زیاد تو تاپیکا دیدم نمیتونم چیزی بگم چون ذهنیت دارم دربارتون درواقع اطلاع دارم که هی میپرسید کسی رو دوست دارید و..
faaaalhana مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 382 چقد ف ال هات درست درمیاد عزیزم؟ کارت میکشم اکثرا درست هستن
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23282 شمارو زیاد تو تاپیکا دیدم نمیتونم چیزی بگم چون ذهنیت دارم دربارتون درواقع اطلاع دارم که هی میپرسید ک ... بله ببخشیددد😅♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته