faaaalhana مدیر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 382 عنوان بیا فـالت رو بگیرم🤍 | مشاهده متن کامل بحث + 3230 بازدید | 513 پست اول نیت کنید و بعد ماه تولدتون رو کامنت کنید 🙏🏻♥️. با بله و خیر جوابتون رو میدم. دوستان اینجاکسی هم هست که حس شیشمی یا فـال باشه و بتونه همراه من جواب بده؟ 🙏🏻♥️ 1403/06/20 | 10:52 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23432 اسفند نیت کردم به س میرسم؟خوشبخت میشم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
faaaalhana مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 382 سوال خودت رو بگو استارتر اگر حسی داشته باشم میگم اگر نه که میگم نمیدونم طلسم رو بشکنم نتیجه مثبت میگیرم یا نه
سلام۱۲۳۵۷۶۸۹۱۲۳ عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 6097 شوهرم منو طلاق میده یا نه؟نیت کردم عزیزم تیر ماهی هستم
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 28995 طلسم رو بشکنم نتیجه مثبت میگیرم یا نه خودتون حس میکنید کسی براتون طلسم گرفته؟یا رفتی پیش فا ل گیر بهت گفت؟
faaaalhana مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 382 نیت کردمدی مقداری زمان میبره ولی در نهایت بله
faaaalhana مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 382 خودتون حس میکنید کسی براتون طلسم گرفته؟یا رفتی پیش فا ل گیر بهت گفت؟ میدونم طلسم دارم خود شخصی که برام گرفته بهم گفته
همسر_جناب_شرک عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 263 مقداری زمان میبره ولی در نهایت بله ایشالامرسی عزیزم خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..