2777
2789

سلام بچه ها به این عکسی که میزارم توجه کنید شاید از چشم یعده جا افتاده باشه بعضی از مناطق که درگیر سیل و زلزله بودن یه سهمیه مخصوص دارن 

سمیشون چقدره زده نمیبینم؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادی برید صفحه 128دفترچه‌ اونجا کد رشته هاشون رو ببنید

اهان چ خوب گفتی ممنون بابت اطلاعات رسونی 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
سلام عزیزم شرایط انصراف از پیام نور چجوریه؟بنظرت میشه هم واسه کنکور خوند و هم دانشجوی پیام نور بود؟ت ...

ترمیم و دانشگاه بعیده تداخل پیدا کنند

پیام نور محدودیتی برای انصراف نداره باید برید درخواست بدید و مراحلش رو طی کنید 

میتونید برای کنکور هم بخونید ولی اگه واقعا مطمئن هستی که نمی‌خوای پیام نو رو چرا ثبت نام میکنید ؟

ترمیم و دانشگاه بعیده تداخل پیدا کنندپیام نور محدودیتی برای انصراف نداره باید برید درخواست بدید و مر ...

چطور بعیده؟ ترمیم دوازدهم ترمیم یازدهم امتحانات پیام نور، همگی در خرداد هستن

جریمه نداره یعنی؟

میخواستم یکسال هدر ندم در کنارش بخونم اگه نشد حداقل یکی دو ترم دانشگاه رو رفته باشم؛ کارم اشتباهه؟

چطور بعیده؟ ترمیم دوازدهم ترمیم یازدهم امتحانات پیام نور، همگی در خرداد هستنجریمه نداره یعنی؟میخواست ...

امتحانات دانشگاه به نظرم دیرتر برگزار میشه 

تصمیم خودتونه ولی من باشم برای رشته و دانشگاهی که هدف نیست برام وقتمو هدر نمیدم و می‌شینم جدی و با انگیزه میخونم 

سلام صبح بخیر من خوزستان هستم 

اومدم بومی استان ایلام و کرمانشاه و هرمزگان هم زدم 

سنجش ثبتش کرد برام ممکنه واقعا شانس قبولی داشته باشم؟ 

رشته های کاردانی پیراپزشکی رو زدم دیپلمم هم انسانیه😭معدلم کمه ترمیم زدم 

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

امتحانات دانشگاه به نظرم دیرتر برگزار میشه تصمیم خودتونه ولی من باشم برای رشته و دانشگاهی که هدف نیس ...

خداکنه اینطور باشه

راستش از لحاظ روحی دلم میخواد یکم از کنکور فاصله بگیرم، از طرفی نمیدونم امسال واسه کنکور قوی بخونم یا نه!

اگه بخوام مثل سال های گذشته باشم و تغییری ایجاد نکنم امسال هم هدر خواهم داد

( منظورم از تغییر یا درست و حسابی درس خوندنه یا دانشگاه رفتن)

سلام صبح بخیر من خوزستان هستم اومدم بومی استان ایلام و کرمانشاه و هرمزگان هم زدم سنجش ثبتش کرد برام ...

عزیزم شما با لرستان و ایلام تو یه بوم هستی تو هرمزگان و کرمانشاه شانس قبولیت پایینتره رتبه و ترازتون چنده؟