میشه بگی اگه شما بودی بین علوم تربیتی و آموزش ابتدایی جفتش آزاد کدوم رو میرفتی ؟؟
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم میخام برم اموزش ابتداییدانشگاه ازاد شهر ما علوم تربیتی نداره اطلاعی ازش ندارم
بسلامتی عزیزم
اگه داشت میرفتی ؟؛
اطلاعی نداری بین این دوتا رشته عزیزم ؟
که کدوم سخت تره کدوم بهتره کدوم آسون ترع
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه لازم نیست من توی سایت ثبت نام کردم اونجا هر رشته ای رو بخای میتوتی بری چون بدون ازمون هستن و ملاک نمرهاته و البته یه سری رشته ها هستن ک با آزمون هستن(پزشکی پیراپزشکی)و برای اونا لازمه که مثل کنکور سراسری ازمون بدی تا ببینی پذیرفته میشی اون رشته ای رو که میخای یا ن
اموزش ابتدایی که رشته راحتی هست مثلا شیوه درس دادن علوم فارسی و... رو به بهت اموزش میدن کلا رشته راح ...
شهریش نسبت به علوم تربیتی کمتره عزیزم ؟!