2777
2789
عنوان

مادر شوهرم در قبال پول قرض دادن سود گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 32 پست
نگفتم که همه روانشناسا.مثل خیلی مشاغل دیگه فقط داشتن یه لیسانس و عنوان نشون دهنده مهارت طرف نیست.وقت ...

می دونم چی میگی عزیزم 

حتی توهمون کارکرده ها هم خیلی ها خوب مشاوره نمیدن 

من خودم درزمینه ی کارم شاید کارکشته باشم وخودمو قبول دارم اما در زمینه های مثلا تحصیلی ، کودک و ....هیچ تخصص واطلاعاتی ندارم پس درموردش نظرنمیدم 

اینجا که پرشده از....

گاهی می بینم یک تعداد چنان بد دارند طرف راتحریک می کنند زندگی شوببره رو هوا که خودمو به خاطر علمم مدیون میدونم چیزی نگم 

زکات علم اموختن اونه من هم سعی می کنم درحد علم وتوانم کمک کننده باشم اما خوب درخیلی زمینه های روان شناسی ختی من بی اطلاعم 

بعد یک عده افراد ناآگاه درخصوص اون مساله طرح شده براساس احساسات واطلاعات کم ابراز فضل می کنند 

کاش یادبگیریم تک تک کلماتی که میگیم ممکنه چه برسر اون فرد یا کسان دیگه که پستها رامیخونند بیاره  

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دمش گرم باید عروس و قاپید چاپید وگرنا همشو به باد میده واسه خوشگزرونی

من اصلا شخصیتم اینجوری نبود شاغل بودم از صفر شروع کردیم خودم کلی خرج زندگی کردم از مال خودم نصف هرج عروسی رو خودم دادم حقوقم از شوهر بیشتر بود .حتی یه چوب کبریت شیر بها نخواستم با جهاز کامل 

همه که مثل عروس شما فقط پایین تنه نیاوردن..همه که مثل عروس شما عقده ای و ندید بدید و بی سواد و عجوزه نیستن. بعضی جاهاهم برعکسه.

مادرشوهرم نهایت موقع تعویض خونه یه قرض داد که اونم با سود بهش پس دادم

امیدوارم مثل چرک و خون اون پول سود ازش بیاد بیرون.کع فقط بچه پس انداخت و دنبال مسئولیتش نبود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمش گرم باید عروس و قاپید چاپید وگرنا همشو به باد میده واسه خوشگزرونی

تو تاپیک هات شخصیت به شدت آشغالت و سطح پایینت داد میزنه.. خب اسم کاربریتو میزاشتی عفریته ی تن لش .

امیدوارم عروست باعث دق مرگ شدنت بشه... امیدوارم همه مادرشوهرهای مث تو هر روز تو آتش حسادت و خساستشون ذره ذره آب شن😉😉😉 

بقیه هم کیف کنن

آلهی آمین😀🙏