2777
2789

چندین سال پیش بعد از ازدواج خب وقتایی که پول برای ماشین و خونه لازم شده بود شوهرم از مادرش قرص کرده بود اینم بگم من و شوهرم خودمون زندگیمونو ساختیم و کسی کمک نکرد اونم چون کمکی برای ازدواج نکرده بود قرض داده بود 

شوهرم پول رو زودتر از موعد برگردوند

ولی من بعد ها فهمیدم علاوه بر اصل پول سود هم بهش میداده

شما جای من بودین خدایی حرص نمیخوردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکرکن ازبانک وام گرفتی اینجورمنتی هم سرت نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خوبه اون سود گرفته مادرشوهر من ضامن شده بود یخچال خریده بود همسرم بعد ازدواج یه قسط اضافه ازمون گرفت😂😶

اینجور چیزا همیشه هست اینجور پولارو هم حق خودشون میدونن چیکار میشه کرد 🤷🏻‍♀️

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

تعجب میکردم ولی حرص نمیخوردم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

فقط خواستم بگم هر چی هم تو این سایت بگن بدمون میاد از کسایی که میرن تاپیکامونو‌میخونن اتفاقا گاعی لازمه برا همینه تصمیم گرفتن حذف تاپیک از دست کاربرا خارج بشه.خیلی کاربرای دروغگو اینجوری دستشون رو شد.حواستون باشه اگر نمیتونید درک کنید و همدردی کنید شعار ندید و گنده گویی نکنید و ادا در نیارید منطقی هستید.چون من میرم تاپیکاتونو‌میخونم.نود درصدتون اگر جای استارتر بودین طوری طرفو به چکد ناحیه تقسیم میکردین.حداقل انقد ادا دیلکس بودن تو شرایط ایشونو در نیارید.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

استارتر حق داری .اگر مادر ادم قرار باشه مثل غریبه باشه پس فردا روز هم از بچه نباید توقع داشته باشه مثل غریبه باهاش رفتار نشه.بالاخره گذر پوست به دباغ خونه میفته.ولی کاری هم میتونی بکنی.جز اینکه بیخیالش بشی.بندیس هر چی تو‌دلته انگار که با مادر همسرت میخوای حرف بزنی بعد اتیشش بزنن شاید کمی خالی بشی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷