2777
2789

اما یه روز بیاد یهو خواهرکوچولوش نباشین دیگه مثه قبل خاطره باهاش نسازین دیگه بشی براش غریبه  داداش خیلی خود خواهی بدون من دوست دارم اما تو تنهام گذاشتی دیگه دخترت هسن همسرت هست حواست به خواهر کوچولوت نیست چقد دلش برات تنگه

https://abzarek.ir/service-p/msg/1995789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید تو اینجور فکر میکنی اخه اگ رابطه خواهر برادریتون انقدر قوی بوده و باشه الان چرا باید فک کنی ک تورو از یاد برده درواقع عزیزم برادرت تشکیل خانواده داده سرپرستی خانوادش رو به عهده داره اما مطمئنا نمیاد اینجوری ک از رابطتون میگی خواهر خودشو فراموش کنه 

وای چقدر منی. من و خواهرم دوسال اختلاف سنی داریم

همین دوتا بچه هم هستیم. بچه بودیم چقدر خاطره قشنگ داریم

همه جا باهم بودیم همه تولد ها همه روزای مدرسه و.... 

ولی الان انگار غریبه هستیم. با دوستامون همدیگه رو مسخره میکنیم. وقتی مهاجرت کردیم خبری از هم نمیگیریم

داداشا همینجورن‌

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

اصلا نمی فهمم آدمایی رو که انتظار دارن همه جی مث گذشته بمونه شما می تونی فرض کنی از اول برادری نداشتی اما تو این دوره آدم خیلی هنر کنه همسر و بچه خودش رو بچسبه و وظایفش رو در قبال اونا انجام بده

بنده خدا داداشمه باهاش بزرگ شدم هم خونمه غریبه نیست ازش بگذرم

سر کیسه را شل کنی مهمونی بدی و بریز بپاش و خرج کردن بدون توقع برگشت کنی

تو زندگی و پولشون و... دخالت نکنی 

جای ماهی یبار هفته ای یبار میان 

لامصب