2777
2789
عنوان

شوهرم جدیدا خیلی ب خودش میرسه

692 بازدید | 36 پست

می‌دونم خیانت می‌کنه..

رفته موهاش کراتین کرده موهای صورتش زده ماشین مدل بالا سوار میشه اصن شوهرم ی شکل دیگ شده اصن ب دل نمیشینه چیکار کنم اه اه موهاش کمی فره خودش میگ دوس دارم موهام صاف بشه ولی من می‌دونم برای چ کارایی می‌کنه 

😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برای تغییر ظاهر واستایلش از شما نظر نمیخواد؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
مطمعنم اما خستم ک هیچ کاری از دستم بر نمیاد چرا مردان هارو خدا زده تا پول میکنند هوایی میشند

تنوع طلبی توی ذاتشونه متاسفانه...

وقتی دگه پول دارن 

دستشون برای انجام هر کاری بازه

از کجا میدونی خیانت میکنه؟...شاید واقعا دوست داره ظاهر جدید پیدا کنه...خوب شما هم به خودت بیشتر برس. ...

میرسم ولی دلم میخواد سفید سفید شم 

می‌دونی قبال خیلی جنگ دعوا و... میکردم بابت کارهاش و خیانتش ولی الان بریدم اصن نایه بهث کردن باهاشو ندارم نمی‌دونم چرا

😐