2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

160 بازدید | 9 پست

پسرم یک سال و چند ماهشه،یک ساله با خانواده شوهرم سر رفتوامدشون درگیرم ،باید هرروز پسرمو ببینن

یا مجبورم میکنن برم اونجا یا اگه نرفتم خودشون میان

منم اصلا بی احترامی نمیکنم و ب روشون نمیارم ولی همش ب شوهرم میگفتم یه چی بهشون بگو،من با یه بچه تازه راه افتاده داغون و خستم،چرا هرروز میان

بخدا زندگیم ارامش نداره دیگه از دستشون

دیگه دو روز پیش بخاطر اینکه نمیخواستم برم خونه ی مادرشوهرم اینا حسابی با شوهرم دعوا کردم،هرچی از دهنم درومد بهش گفتم

اخه همه چیو از چشم شوهرم میبینم،اگر دهنشو باز کنه و یه جوری بهشون بفهمونه من دیگه اینقدر عذاب نمیکشم

حالا از دو روز پیش با شوهرم قهرم،در حد مکالمه های کوتاه کوتاه.یه بارم پیش قدم شد که اشتی کنه ولی من محل ندادم بهش

انگار دیگه ازش بدم میاد....نمیتونم ب حالت اول برگردم،نمیدونم چیکار کنم

خودمم همش عصبیم و کلافه،بیچاره پسرم😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر طبیعیه الان خسته ی روحی هستی ولی شوهرت که پیش قدم میشه ضایع ش نکن دوروز دیگه دوباره دعوا بشه پیشقدم نمیشه دیگه... اینا تو خانواده هایی که نوه اول هستن زیاده.. یکم بهونه بیار یا بزن بی خیالی سختش نکن

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
خواهر طبیعیه الان خسته ی روحی هستی ولی شوهرت که پیش قدم میشه ضایع ش نکن دوروز دیگه دوباره دعوا بشه پ ...

دیگه هرچی بهونه بلد بودم اوردم،مشگل از ریشه باید درمان بشه

نمیدونم چطور باهاش اوکی شم،از بس ک دلم پره

دختر منم 15 ماهشه و مادرشوهرم اینا هرروز باید ببیننش ،اگه یکی دو روز نرم روز سوم حتما اونا میان ،بخاطر همین اکثرا هر شب یا یه شب درمیون میریم خونشون و مهم تر از همه چی....اینکه دخترم وقتی میریم اونجا حالش خوبه واقعا بهش خوش میگذره منم بخاطر دخترمم که شده میبرمش اونجا دیگه دو سه ساعت که نمی کُشتـَم

دختر منم 15 ماهشه و مادرشوهرم اینا هرروز باید ببیننش ،اگه یکی دو روز نرم روز سوم حتما اونا میان ،بخا ...

کاش منم میتونستم تحمل کنم 

اخه من دیگه از دستشون هیچ جا نمیتونم بذم،همش زنگ میزنن کجایی کجایی

کاش منم میتونستم تحمل کنم اخه من دیگه از دستشون هیچ جا نمیتونم بذم،همش زنگ میزنن کجایی کجایی

عزیزم از من میشنوی بخاطر اینجور مسائل حرص نخور یکم شل بگیر،اگه برنامه ای نداری و خونه ای برو اونجا ،اگرم جایی رفتی زنگ زدن با احترام بگو ببخشید امشب فلان جام انشالله فردا میایم دیدنتون

اگه هم رفتین بچه رو زیاد نگیر ولش کن بذار اونا نگهش دارن اگه دیدی داره خرابکاری میکنه نرو سمتش البته درحالی که مطمئنی به خودش آسیبی نمیزنه،بذار انقدر شلوغ کنه که دیگه خودشون با زبون خودشون بهت بگن دیگه نیا😂

عزیزم از من میشنوی بخاطر اینجور مسائل حرص نخور یکم شل بگیر،اگه برنامه ای نداری و خونه ای برو اونجا ، ...

اخه بدبختی یه وقتایی واقعا نمیفهمن

مثلا میگن فردا نهار بیا،میگم مرسی فردا شوهرم خونست،میخوام یکم ببینمش 

میگن خب بیا اینجا باهم ببینیمش😑در این حد نمیفهمن ک من و همسرم شاید بخوایم کمی تنها باشیم