2777
2789

بستگی داره تو چ حس و حالی باشی و چقدر طرفو دوست داشته باشی چون یکی انتقام میگیره یکی میبخشه یکی فراموش میکنه یکی رها میکنه باید ببینی کدومش برای خودت بهترین گزینست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره تو چ حس و حالی باشی و چقدر طرفو دوست داشته باشی چون یکی انتقام میگیره یکی میبخشه یکی فرام ...

دلم میخاد منم خیانت کنم و بفهمه 

اما باز نمیتونم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم

هزار خطبه هم بخوانند حرام است معشوقه کسی را به دیگری دادن! 💔
پس چجوری باید درک کنه ک کارش چقد زجر آوره؟

باید ببینی حقیقتا چقدر دوستت داشته اگ از این عشقای خاله زنکیه ک من میگم بیخیال تو ارزشتو حفظ کن و یه همچین آدمی و رها کن ولی اگ یه عشق حقیقی و راستین بوده اصن برا چی باید یه همچین کاری کرده باشه؟؟ اول بفهم چرا اینکارو کرده بعد اقدام کن

یه بار میبینی آدمی ک باهاش رو به رو هستی ادمیه ک هوله و به یکی دوتا قانع نی یا ن یه ادمیه ک پاش لغزیده و خطا رفته و خودشم پشیمونه

به جای اینکه فقط به فکر این باشی زودی ادبش کنی به رابطتون نگاه کن اینکه واقعی بوده یا ن و چقدر قوی و محکم بوده ک اون به یه همچین کاری دست زده و چرا اینکارو کرده بعد تصمیم بگیر