2777
2789
عنوان

بچها من دوسال پیش با یه پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 32 پست
میدونی حیلی قلبم گرفت که عاشقانه برا زنش میزاره ولی میدونم یه روزی اهم میگرش بالاخره یه زوری چنان زم ...

منم ۴ ساله منتظرم آهم بگیره ولی اون هرروز موفق تر و خوشحال تر از دیروز میشه

زیاد پیگیر اینچیزا نباش 

شاید خدا بخواد این دنیا رو بهش بده و اون دنیا مجازاتش کنه

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

عزیزم من ترکم تهران زندگی میکنم ترکایی که تو شهرستان های خودشون زندگی میکنن با شما فارس ها اونم شمای ...

اون ترک زنجان بود 

من فارسم ولی میخاستیم بریم اراک زندگی کنیم که اون شغل دومم داشته باشه میخاست بره تو یه کارخونه ای چیزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اون رتبه از من بهتر شد تازه جوری رفتار کرد که مامانش فکر مبکرد من نزاشتم دختر بی همه چیزش درس بخ ...

چی قبول شد؟

من دوست داشتم مهندسی فیزیک هسته ای قبول شم ولی دختر خالم خوند و قبول شد ارزوم بود

اون ترک زنجان بود من فارسم ولی میخاستیم بریم اراک زندگی کنیم که اون شغل دومم داشته باشه میخاست بره ت ...

دیگه کار از کار گذشته 

بچسب به اهدافت و آیندت

تو جامعه حضور داشته باش ازدواج کن

اینبار تو برای همسرت عاشقانه بذار تا اون بسوزه

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

ولی خدا ازش نگذره هعییییییی من اونروز خیلی منتظر بودم :((((

الهی بگردم 

درک میکنم چی میگی 

منم مثل خودت سال کنکورم ضربه خوردم

مجبور شدم پشت کنکور بمونم

الهی به حق دل شکستت خدا یه بخت عالی نصیبت کنه

اونم تاوانشو پس میده

چی قبول شد؟من دوست داشتم مهندسی فیزیک هسته ای قبول شم ولی دختر خالم خوند و قبول شد ارزوم بود

هنور انتخاب رشته نکرده رتبه از من خیلی بهتر شده فردا میخوام به مامانش پیام بدم و بگم دیگه دختر بیشعورشو از زندگی من جمع کنه وگرنه ازش شکایت میکنم

هنور انتخاب رشته نکرده رتبه از من خیلی بهتر شده فردا میخوام به مامانش پیام بدم و بگم دیگه دختر بیشعو ...

من دخترم ولی هیچ دوست دختری ندارم چون ببخشید ولی حس میگم بعضی و  دخترا خیلی حسود و عجوزه ان برای همین با هیچکی خیلی دوست نمیشم 

مرسی عزیزم فدات بشم دعا کن اونی که میخامش بیاد بگیرم

انشاءالله بهترینا برات رقم بخوره

حرف پسرا رو باور نکنید که تا اخر عمر پیشت میمونم و فلان 

منم یکی بود ترکم نبود ولی میگفت بدون تو فلان و بسان 

اخرش اونم رفت خواستگاری یه دختر خر مایه اونم یه سال نشده بود از من جدا شده بود 

ول کن بابا ...

حداقل اون خواستگاریت اومد خانوادت ردش کردن من چی بگم که مادرش هرروز یه طرحی میریخت 

البته الان راضیم که بهش نرسیدم اونم تو شغلش موفقه 

منم تو زندگیم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵