2777
2789
عنوان

بچها من دوسال پیش با یه پسری

597 بازدید | 32 پست

دوسال پیش عاشق یه پسره زنجانی شدم اون اومد بهم پیشنهاد داد و باهم دوست شدیم و قرار شد باهم ازدواج کنیم اون اومد خواستگاریم خانوادم اجازه ندادن هی اومد هی اینا گفتن ما پسر به شهر غریب نمیدیم ما خودمون قم میشینیم هیچی الان دیدم ازدواج کرده پسره پسره به من میگفت من تا اخر عمرم اگه به تو نرسم ازذواج نمیکنم الان میبینم 3ماه بعد جدایی زن گرفتع اونم یه زن بچه سال بچها بابام بعد کلی التماس و قصد من برای خودکشی و کلی بدبختی قبول کرده بود این بیاد قرار مشاور گذاشتع بودم که این به خواهرم پیام داده بود گفته بودش که من نمیام دیگه و بابام نمیخاد من با یه نفرر کع ترک نیست ازدواج کنم من اونروز کلی منتظر اومدنش بودم بعدشم به من پیام داد دیگه مزاحم من نشو من دوسال من دانشگاه نتونستم برم به خاطر این رفتم پیام نور خوندم خیلی هم اماده بودم برا کنکور ولی این 3ماه مونده به کنکور اومد حواس منو پرت کرد 

ولی یه بدی که داشت خیلبییییییی به زنا نگاه میکرد 

بچها خیلی حالم بده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت به خاطر هیچ پسری از زندگی شخصیتون مایه نذارید

هیچ پسری ارزشش رو نداره درس و کار و سلامتیتون رو فداش کنید

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

مذهبی هم بود ولی خدا ازش نگذره الهی معلمم بود

ببین منم از یه مذهبی ضربه خوردم من ۴ سال عمرم هدر رفت

هنوزم حالم خوب نشده 

ولی الان نشستم دارم برای آیندم برنامه ریزی میکنم

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

ببین منم از یه مذهبی ضربه خوردم من ۴ سال عمرم هدر رفتهنوزم حالم خوب نشده ولی الان نشستم دارم برای آی ...

میدونی حیلی قلبم گرفت که عاشقانه برا زنش میزاره ولی میدونم یه روزی اهم میگرش بالاخره یه زوری چنان زمین میخوره نمیتونه دیگه بلند بشع 

چقدر خانوادم بهم گفتن الان یه زن 17 ساله گرفته

عزیزم من ترکم تهران زندگی میکنم ترکایی که تو شهرستان های خودشون زندگی میکنن با شما فارس ها اونم شمایی که قم زندگی میکنی متفاوتن 

به مشکل میخوردین تو زندگیتون

فردا اذیتت میکرد که تو اگه خوب بودی با من دوست نمیشدی