2777
2789

نهههههه

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش امروز از یه حس شیشم یه چیزی پرسیدم با اینکه باور نداشتم ولی طوری جوابم داد که ناامید شدم و ترسیدم از نتیجه بدطوز تو ذوقم خورد از اونوقت از هرچی حس شیشمه بدم میاد

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

راستش امروز از یه حس شیشم یه چیزی پرسیدم با اینکه باور نداشتم ولی طوری جوابم داد که ناامید شدم و ترس ...

😅

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

چطورمیتونن بپرسن اسممون چیه ،ماه تولدمون

به عقل شون شک میکنم 

الکی پرسیدم خواهرم قبول میشه گف اره🤨خواهرم کجا بود

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

من خودم حسم قویه ادعا ندارم جواب هر کسی ام نمیدم نه از غرور ولی برای خودم میپرسم نه از همه

منم حس ششم خوبه ولی برای خودم

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

به عقل شون شک میکنم الکی پرسیدم خواهرم قبول میشه گف اره🤨خواهرم کجا بود

😂😂😂😂

😂😂😂😂

سلام

آن کاربر دیشب تاپیکش رو قفل کردن نشد جوابتون رو بدم.

این کاربران یکی نبودن؟

hunhhh

hhwdvb

horibehesht

و...

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامآن کاربر دیشب تاپیکش رو قفل کردن نشد جوابتون رو بدم.این کاربران یکی نبودن؟hunhhhعضویت: 1402/04/0 ...

چرامنظورم همین کاربر بودگلم

چرامنظورم همین کاربر بودگلم

ممنون

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.