2777
2789

خیلی عذاب اور بود اولاش ولی الان دیگه عادت کردم اون اولا من ۱۳ اسالم بود وقتی میخواست بره بیرون خرید کنه به همه میگفت چی میخوایین واستون بخرم جلو من میگفت ولی بامن حرف نمیزد یا میگفت تو نباید غذا بخوری رو سفره بعدا جدا بخور پیش ما نباش... ادامه پیدا کرد تا اینکه الان ۱۶ سال گذشته و همچنان این قهر زیر پوستی ادامه داره... من بابامو دوست دارم... حتی اگر بداخلاق باشه ولی نمیدونم چرا اینقدر نسبت به من سختگیرانه رفتار کرد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

حرف نمیزنید هنوز؟چرا؟

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف نمیزنید هنوز؟چرا؟

اون تمایلی نداره.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

در چه مورد سختگیری میکردن؟؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

چرا باید با یه دختربچه ۱۳ ساله قهر کنه؟

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
کاش بهشون میگفتی، الان چه جوری هستن؟

اگر بگم بدتر میشه انگار دوست داره من سختم باشه. سعی کردم خودمو بزنم به اون راه تو این ۱۶سال ولی خودش میدونه داره چیکار میکنه

اگر بگم بدتر میشه انگار دوست داره من سختم باشه. سعی کردم خودمو بزنم به اون راه تو این ۱۶سال ولی خودش ...

سر چی قهر کرده ؟بچه ۱۳ ساله چه کاری میتونه کرده باشه که پدرشو انقدر ناراحت و عصبی بکنه؟

بخدا نمیدونم چشه دخترا... انگار اصلا من وجود ندارم ... اینطوری رفتار میکنه جلو اعضای خانواده. انگار نیستم حتی الان که بزرگ شدم و من فرزند اول خانواده هستم.

اگر بگم بدتر میشه انگار دوست داره من سختم باشه. سعی کردم خودمو بزنم به اون راه تو این ۱۶سال ولی خودش ...

عزیزم دیگه خودت رو ناراحت نکن و به زندگیت برس، دورت بگردم من 🫂

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش.