برای چه موقع از روز ؟ ظهر که گرمه هوا . شبها از غروب آفتاب خنک میشه و دم صبح خیلی سرد . واسه کلاس که مانتو کفایت میکنه . نهایت یه سوئیشرت نازک واسه شبها
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای چه موقع از روز ؟ ظهر که گرمه هوا . شبها از غروب آفتاب خنک میشه و دم صبح خیلی سرد . واسه کلاس که ...
من ۲ شبانه روز اونجام برام هتل گرفتن. از ساعت ۸ تا ۳ بعد از ظهر سرکلاسم. بعدش دیگه آزادم برا قدم زدن تو کمپ و اینا میترسم هوا سرد باشه، چون خیلی سرماییم
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من ۲ شبانه روز اونجام برام هتل گرفتن. از ساعت ۸ تا ۳ بعد از ظهر سرکلاسم. بعدش دیگه آزادم برا قدم زدن ...
خوب شبها بیرون خیلی سرد ،در حدی که یه لباس بافتنی بپوشید .همراهت داشته باش . ما که شبها پنجره ها رو میبندیم و پتو رو میکشیم رو سرمون . اونایی که نی نی دارن ،شوفاژها رو روشن می کنند شب ها.
حتما. دو تا مانتو میبرم تابستونه و پاییزه.جای تفریحی چی پیشنهاد میدین؟ کلا بعداز ظهر تا شب اونجا بیک ...
عزیزم شهرکرد شهر کوچیکه تو خود شهر خیلی جای تفریحی نداره به جز سینما رفتن یا خرید یا کافه اما شهرهای اطراف مثل سامان طبیعتش قشنگه،پل زمانخان،قلعه چالشتر،کوهرنگ چشمه دیمه اینا رو من میدونم قشنگ و با صفاست.