2777
2789

سلام شبتون بخیر، من هفته دیگه آموزش دارم اداره گاز شهرکرد، هوا گرمه عایا یا خنک؟! چی بپوشم؟ یمقدار سرمایی هستم، شنیدم شهرکرد هواش خیلی خنکه. مانتو به تنهایی کفایت میده؟ لطفا راهنمایی کنید دوستان ، پیشاپیش سپاس از همفکریتون 😘

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چه موقع از روز ؟ ظهر که گرمه هوا . شبها از غروب آفتاب خنک میشه و دم صبح خیلی سرد . واسه کلاس که ...

من ۲ شبانه روز اونجام برام هتل گرفتن. از ساعت ۸ تا ۳ بعد از ظهر سرکلاسم. بعدش دیگه آزادم برا قدم زدن تو کمپ و اینا میترسم هوا سرد باشه، چون خیلی سرماییم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من ۲ شبانه روز اونجام برام هتل گرفتن. از ساعت ۸ تا ۳ بعد از ظهر سرکلاسم. بعدش دیگه آزادم برا قدم زدن ...

خوب شبها بیرون خیلی سرد ،در حدی که یه لباس بافتنی بپوشید  .همراهت داشته باش . ما که شبها پنجره ها رو می‌بندیم و پتو رو میکشیم رو سرمون . اونایی که نی نی دارن ،شوفاژها رو روشن می کنند شب ها.‌

خوب شبها بیرون خیلی سرد ،در حدی که یه لباس بافتنی بپوشید .همراهت داشته باش . ما که شبها پنجره ها رو ...

وای پس چه خوب که تاپیک زدم . شیراز به قدری هوا گرمه که شبا پنجره کامل باز میکنم میخابم کنارش.

مرسی عزیزم،😘😘 پس یه مانتو سوییت دارم اونو میبرم. 

وای پس چه خوب که تاپیک زدم . شیراز به قدری هوا گرمه که شبا پنجره کامل باز میکنم میخابم کنارش.مرسی عز ...

البته روزها گرمه .مانتو تابستونی کفایت می کنه . واسه غروب به بعد لباس مناسب بردار.انشالله که تو شهر ما بهت خوش بگذره .سفر به سلامت  

البته روزها گرمه .مانتو تابستونی کفایت می کنه . واسه غروب به بعد لباس مناسب بردار.انشالله که تو شهر ...

مرسی عزیزم 😘آره برا روزا که هوا گرمه مانتو معمولی میبرم. برا شبا یه لباس گرم برمیدارم. ممنون عزیزم از راهنماییت. جای قشنگم برا تفریح چی پیشنهاد میدی این دو شب برم؟

مانتو سوییت گرمه واسه الان مگر اینکه شبا یا صبح زود بپوشی،منم شهرکردم شبا بیرون خنکه یه لباس گرم برد ...

حتما. دو تا مانتو میبرم تابستونه و پاییزه.

جای تفریحی چی پیشنهاد میدین؟ کلا بعداز ظهر تا شب اونجا بیکارم

حتما. دو تا مانتو میبرم تابستونه و پاییزه.جای تفریحی چی پیشنهاد میدین؟ کلا بعداز ظهر تا شب اونجا بیک ...

عزیزم شهرکرد شهر کوچیکه تو خود شهر خیلی جای تفریحی نداره به جز سینما رفتن یا خرید یا کافه اما شهرهای اطراف مثل سامان طبیعتش قشنگه،پل زمانخان،قلعه چالشتر،کوهرنگ چشمه دیمه اینا رو‌ من میدونم قشنگ و با صفاست.

عزیزم شهرکرد شهر کوچیکه تو خود شهر خیلی جای تفریحی نداره به جز سینما رفتن یا خرید یا کافه اما شهرهای ...

سپاس عزیزم 😘