سلام بچها ممنون میشم راهنماییم کنید
من قبلانم گفته بودم که اکسم بهم خیانت کرد و… حالا بعد یه مدت زیادی خاهرم و اون باهم صحبت کرده بودن چون خاهرمم میدونست که خیلی دلم براش تنگ شده و بی قرارشم دیگه اومد باهم صحبت بکنیم که یا قطعی تموم شه هرچی بینمون بوده و یا دوباره کامبک بزنیم اول خاهرمم بودش که صحبت کردیم من هیچی نمیگفتم فقط بغض کرده بودم اونم هی میگفت که دیگه رابطمون مث قبل نمیشه منم خانوادم با این وصلت موافق تیست و..
که دیگه پیام داد و صحبت کردیم قرار بر این شد که دوباره همو ببینیم و یه تصمیم قطعی بگیریم خلاصه همو دیدیم اون که همش مبگفت ما میتونیم دوست باشیم و یجوری باشیم که انگار تو رابطه ایم ولی در اصل تو رابطه نباشیم گفتم که تو میخای فقط اسمش رابطه نباشه گفت که اره تهش که هیچه به هم نمیرسیم اینطوری برا هردومون بهتره کمتر وابسته هم میشیم و تو بعدا به حرفم میرسی که من درست گفتم من گفتم که نه من نمیتونم با کسی که دوسشدارم مث دوست رفتارم کنم خلاصه که کلی بغلش کردم همونجا هم کلی گریه کردم و..
دیگ گفت صحبت میکنیم ولی دیگه از اون موقع نه زنگی زده نه پیامی من میدونم تموم شده کاملا تو این روزا همش کار من گریه و زاری بوده حالا یکم دردم کمتر شده ولی کامل فراموشش نکردم حالا میخام ببینم ممکنه بعدا چندماه دیگه یا حتی چندسال دیگه برگرده؟بخاد دوباره برگرده یا حداقل کارمای اینکارایی که با من کردرو پس میده؟
اخه همه میگن اکسی که رفته همیشه برمیگرده ولی من با این صحبتایی که کرد ۹۹ درصد نا امید شدم ولی هنوز اون یک درصد امیدو دارم🥲💔