2777
2789
عنوان

بیاین از دعوا با فامیلمون بگم

75 بازدید | 3 پست

همه فامیل دور هم جمع شده بودند بعد ما داشتیم با چند نفر دیگه که اونم  بود حرف میزدیم و‌شوخی میکردیم یک دفعه باهم دعوامون شد من و اون که البته مقصر اون بود 

با یکی دیگه دعوا داشت سر من خالی کرد والا اونقدر ناراحت شدم و فقط گریه کردم همه رفتن پیش اون و من تنها موندم من فامیلا رو میشناسم حتی اگر من میومدم و میرفتم پیششون بازم طرف اونو می‌گرفتن تجربه دارم اونم چند بار واقعا از شدت اینکه واقعا تو اون موقعیت تنها موندم و هیچکی طرفم نبود خیلی شکستم و خنده ها و تمسخراشون هنوز تو گوشمه  حتی الانم دارم ناراحتی میکشم و دلم خیلی پره از بی معرفتی همشون:)

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تو جمعشون بیا بیرون .دیگه هم قاطی نشو باهاشون

بنظرم تنها راه فاصله گرفتن ازشون هست

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝