2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر شما ۵۰ سال یعنی بزرگ درسته ادم هر روز پخته تو با تجربه تر میشه ولی قرار بر این نیست بگین زوده ...

خداییش میفهمی چی میگی 20سال بچه ست، واقعا بچه ست چی میفهمه؟ میخواد شبا فقط ...

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

مادرت بگو برم دنبال گناه خوبه یا زن بگیرم و آبرومو حفض کنم بگو بگر دنبال دختر خوب برام پیدا کن یا خو ...

الکی میگه باشه عجله نکن بزار خوبشو پیدا کنم

برم عروسی اونجا ببینم وفلان 

فقط از سر باز میکنه

مادرت بگو برم دنبال گناه خوبه یا زن بگیرم و آبرومو حفض کنم بگو بگر دنبال دختر خوب برام پیدا کن یا خو ...

اره بعد چندین سال یا خیانت کنه، یا صیغه کنه یا ازدواج موقت یا طلاق بعدم بگه من اون زمان نمیفمیدم فقط رابطه میخواستم عقلم نمیرسید، جوانی نکردم اشتباه کردم، این تازه فهمیدم چه اشتباهی کردم  

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

خداییش میفهمی چی میگی 20سال بچه ست، واقعا بچه ست چی میفهمه؟ میخواد شبا فقط ...

اره پسرا اکثرا اینجورین ولی همه اینطور نیتن اینم در نظر داشته باش

من ادم دیدم تو سن ۱۷ سالگی زن گرفته تو سن ۲۲ سالگی بچه داره خونه و کار ازاد داره زندگیشونم از هزار تا ادم سن بالا که تو سن چهل سالگی ازدواج کردن بهتره 

ادم هرچی جوون تر باشه صبرشم بیشتره پس با شریک زندگیش بهتر میتونه کنار بیاد