2777
2789
عنوان

بچه چهارسالتون قدش چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 30 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترمنم دو ماه دیگه میره تو ۵ سالگی، من برا قد وزنش بردمش دکتر اطفال بهش شربت استئوکر، داد به مدت یک ماه و شربت آهن، شربت با قطره فرق میکنه دوزش، بعد اینکه قدش بلندتر شد وزنش هم عالی شده بود ی مدت، شبا راس ساعت ۹ خوابه، بعضی وقتا زودتر میخوابونمش، دکترش میگفت هر فصل باید به مدت یک ماه بهش شربت آهن بدی چون برا وزنگیری عالیه، قطره ویتامین D هم هفته ای یک بار میدادم، الان تموم شده

دخترمنم دو ماه دیگه میره تو ۵ سالگی، من برا قد وزنش بردمش دکتر اطفال بهش شربت استئوکر، داد به مدت یک ...

این شربت که بهش میدم کلسیم و ویتامین D داره . خوبه ی شربت آهنم بهش بدم ؟؟

اگه میخای قدش بلند بشه بازی های پرشی و بپر بپر و تحرک باعث میشه صفحات رشدش، تحریک بشه، در کنارش باید ...

دقیقا همین که قدش کوتاه مونده بخاطر اینکه از همون نوزادی شبا نمیخوابید اما الان ی قطره ملاتونین هم خریدم واسه خوابش دکتر داده ساعت ۹ میدم ۱۰ میخوابه

کی باید آرژی پلاس داد دختر منم خیلی کوچیک مونده دقیقا لباسای دو سالگیش همون اندازست براش با اینکه الان سه سالشه هیچ رشدی نداشته😞😭

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
دقیقا همین که قدش کوتاه مونده بخاطر اینکه از همون نوزادی شبا نمیخوابید اما الان ی قطره ملاتونین هم خ ...

عززیزم یک ساله هم بود قدش کوتاه بود؟؟ منظورم نوزادی هم میبردی بهداشت میگفتن کوتاه؟؟

قبل از اینکه به بلندی قد فکر کنید به ژنتیک بچه توجه کنید اذیت نکنید خودتونو..بعضی بچه ها نون و کلسیم هم بخورن بازم کوتاهن چون ژنتیکشون همینه..بچه های استثنا هم هستن کم خوراک و بد خوراکن که باید مشکلشون برطرف بشه تا رشد قدیشون خوب بشه

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم