2777
2789
عنوان

خسته شدم از حرف مردممم

150 بازدید | 4 پست

خستهههه تروخدا یادبگیرن بفهمین شریایط زندگیه ادما تصمیمشون واسه زندگی اینکه کی میرن دانشگاه کی ازدواج میکنن کی میرن  سرکار به خودسون مربوطه  

هی دیگران میپرسن رتیت چن سد پس دانشگاه چی شد فلان بهمان  ذله شدم  خودم حالم خوب نیس نمیخوام بهش فک کنم هی یاد ادم میندازن هی نمک میزنن به زخم ادم بسههه  

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
در دروازه رو میشه بست دهن مردمو نمیشه بست

مردم کین؟ مردم خود ماییم وقتی مدونیم باید عمل کنیم ...

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهات موافقممم

خدا شاهده امروز دو تفر جلوی منو گرفتن از دخترهای هنرستانمون بهم میگن تو چرا واقعا نیومدی دانشگاه غیر دولتی خوب فلان فلان شده شاید بودجه اش رو ندارم یا اصلا شاید های دیگه 

ولی  واقعا حق من این نبود دخترهایی رفتن مدرسه عیردولتی که فارسی زبان کهن و مادریشون رو ۸میگرفتن🤦‍♂️