2777
2789

تاحالا بند ننداختم که مقایسه کنم ولی شیو خیلی خوبه

اگه پوستت خشکه هفته ای 1 بار اگه چربه هفته ای 2 بار

بعدم به خلاف جهت رویش مو هیچوقت شیو نکن چون جوش و التهاب میاره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

من که با تیغ ابرو از اونا ک تو بسته سه رنگ دارن، اصلاح میکردم و رسما تریده بود به پوستم، هم زود زود موها درمیاد هم مثل ریش مردا میشه وقتی دست میزنی به شدت هم زبر و زخیم میشه الان چند وقته بند میندازم و راضی ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاحالا بند ننداختم که مقایسه کنم ولی شیو خیلی خوبهاگه پوستت خشکه هفته ای 1 بار اگه چربه هفته ای 2 با ...

عزیزم قبل شیو صورت چرب می کنی؟

تیغ مخصوص  مارک خاصی می گیری؟

جوش نمیزنی بعدش؟

Be nice😊

من که با تیغ ابرو از اونا ک تو بسته سه رنگ دارن، اصلاح میکردم و رسما تریده بود به پوستم، هم زود زود ...

ای وای راست میگی؟

منم همیشه بند می اندازم سالی یکبار وکس

پس شما اصلاح ترجیح میدی؟

Be nice😊

عزیزم قبل شیو صورت چرب می کنی؟تیغ مخصوص مارک خاصی می گیری؟جوش نمیزنی بعدش؟

قبلش صورتو کامل میشورم که الوده نباشه بعدش روغن نارگیل چون خیلی چربه خوبه، میزنم به پوستم یکم ماساژ میدم بعد شیو میکنم

برند خاصی نمیخواد فقط یکبار مصرف باشه بهتره چون اگه کثیف باشه جوش میزنی. من خودم اصلا جوش نمیزنم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist