فرفره6 مدیر استارتر عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 5939 عنوان شیو صورت 116 بازدید | 5 پست سلام خانوماکیا صورتشون رو با تیغ شیو می کنن؟لطفا تجربه تون رو بگین...موها بیشتر میشه؟زود زود باید شیو کرد؟نسبت به اصلاح با بند بهتره یا نه Be nice😊 1403/06/19 | 21:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10674 تاحالا بند ننداختم که مقایسه کنم ولی شیو خیلی خوبهاگه پوستت خشکه هفته ای 1 بار اگه چربه هفته ای 2 باربعدم به خلاف جهت رویش مو هیچوقت شیو نکن چون جوش و التهاب میاره هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁 Atheist
یاااااااااااسمن عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 1050 من که با تیغ ابرو از اونا ک تو بسته سه رنگ دارن، اصلاح میکردم و رسما تریده بود به پوستم، هم زود زود موها درمیاد هم مثل ریش مردا میشه وقتی دست میزنی به شدت هم زبر و زخیم میشه الان چند وقته بند میندازم و راضی ام
فرفره6 مدیر استارتر عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 5939 تاحالا بند ننداختم که مقایسه کنم ولی شیو خیلی خوبهاگه پوستت خشکه هفته ای 1 بار اگه چربه هفته ای 2 با ... عزیزم قبل شیو صورت چرب می کنی؟تیغ مخصوص مارک خاصی می گیری؟جوش نمیزنی بعدش؟ Be nice😊
فرفره6 مدیر استارتر عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 5939 من که با تیغ ابرو از اونا ک تو بسته سه رنگ دارن، اصلاح میکردم و رسما تریده بود به پوستم، هم زود زود ... ای وای راست میگی؟منم همیشه بند می اندازم سالی یکبار وکسپس شما اصلاح ترجیح میدی؟ Be nice😊
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10674 عزیزم قبل شیو صورت چرب می کنی؟تیغ مخصوص مارک خاصی می گیری؟جوش نمیزنی بعدش؟ قبلش صورتو کامل میشورم که الوده نباشه بعدش روغن نارگیل چون خیلی چربه خوبه، میزنم به پوستم یکم ماساژ میدم بعد شیو میکنمبرند خاصی نمیخواد فقط یکبار مصرف باشه بهتره چون اگه کثیف باشه جوش میزنی. من خودم اصلا جوش نمیزنم هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁 Atheist