2777
2789
فداااات آجی ولی خیلی خجالتیه چشاشو میدزدید همش اصلا دیونع شدمااا میگم فقط زود بیاد پیام بده تا حالا ...

چی بگم والا

ولی ظاهرش یکم غلط اندازه

هرچند نمیشه از ظاهر قضاوت کرد

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والاولی ظاهرش یکم غلط اندازههرچند نمیشه از ظاهر قضاوت کرد

آر قبول دارم

ولی خیلی مهربون و پاکه و جذابه بشدت اینجا عین ... افتاده😕😂😐

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
حالا انشالله اونم روت کراش باشه😁

هست میدونم هست 

فقط چرا نمیاد جلو 

میترسه فک کنم😐😕

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
تو که خیلی خوشکل تری ولی اونم اگه کاکلشو زرد قناری نکنه خیلی بهتر میشه....چهره هاتون جذابه ...اومد ج ...

وای آجی دعاااا کن بیاد جلو تا من دیونه تر نشدم 

میترسم اون نیاد من برم جلو سبک بازی شه😐😂

عکس اقا پسر رو دوباره بزار

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀
برات دعا میکنم بیاد سمتت اگه اومد یه ایرپاد برام بگیر ازش

🤣🤣🤣🤣🤣جلو اومدن کفایت نمیکنه فقط وقتی اومد گرفتم اون موقع میدم بهت قوووول❤❤😂خونتون کجاست؟