2777
2789

هبچ حسی نداره خودتو گول نزن مردا به هبچ دختری نه نمیگن خودت ازش خواستی اونم داد دختر فالو نداره چون تو پیج شخصیش فالو داره نه کاری

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️ ️ 🦭🌻❤️‍🩹💌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریسک میکنن ولی نمیزارن شانسش از دستشون بپره

دوستان توجه کنید

این برای مواردیه ک دختر رفتارش عادی باشه

اگه مثل من کراش میزنید و یجور رفتار میکنید ک فک کنه ازش متنفری بحثش فرق داره  

🌸💓🦢🫀🩰

یعنی فکر میکنی فقط به شما حس داره؟ من اینجوری فکر نمیکنم

چرا بهم بک داد درحالیکه دختر فالو نداره 

تازه تو مغازه یادآوری کرد پیجشو 

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
دوستان توجه کنیداین برای مواردیه ک دختر رفتارش عادی باشهاگه مثل من کراش میزنید و یجور رفتار میکنید ک ...

خودزنی نکن عزیزم 😅

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

نه فعلا آرومیم دیروز بهش گفتم بهم بزنیم و دعوامون شد بعد دیشب خونه بردنی منو ازش معذرت خواستم و..گفت ...

بنظر من پسر خیلی خوبیه

از دستش نده

موقعیت و اخلاقشم خیلی خوبه

بازم هرچی صلاحه عزیزم ولی اگه خواستی ادامه بدی نرم تر رفتار کن آدمه دیگه یهو دلش می‌شکنه گناه داره🥺💛

🌸💓🦢🫀🩰

نه عزیزم با این حرفا نمیشه فهمید ..ولی من چند ماه پیش ک رفتم گوشی خریدم پسره انقد تابلو رفتار می‌کرد ...

چ خوووب همون دیدار اول میخواست دستتو بگیره؟چیزی نگفتی آیا

پسری ک بهت لبخند بزنه هم ممکنه کراش باسه؟