2777
2789
عنوان

خورشت بادمجون پختم عکس

734 بازدید | 25 پست

چطوره؟بار دومه که درست میکنم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

عالی 

نوش جونت💕

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

عالی نوش جونت💕

ممنون جات خالی قشنگم😘

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما قیمه می‌پزیم توش بجا سیب‌زمینی بادمجون می‌زنیم میشه قیمه بادمجون اینجوری تا حالا ندیده بودم کدوم شهری غذای مخصوصه؟

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

آخ آخ چیشده 

عاشقشم 

نوش جان 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ما قیمه می‌پزیم توش بجا سیب‌زمینی بادمجون می‌زنیم میشه قیمه بادمجون اینجوری تا حالا ندیده بودم کدوم ...

شمالیم ،مادرشوهرم برا لرستانه اینجوری درست میکنه ازش یادگرفتم روش گوشت چرخ کرده  و غوره س

آخ آخ چیشده عاشقشم نوش جان

جات خالی عزیزدلم😍😘

گوجه هاش و خورد میکردی خوشمزه تر میشد

حتما دفعه بعد خورد میکنم بنطر خودمم بهتر میشه

دستور پختشو بی زحمت بزار

اول پیازداغ یه عالمه درست کردم ،بادمجونا و گوجه جدا جدا سرخ کردم،گوشتو مث مایه ماکارونی درست کردم،بعد با پیازداغ و رب و ادویه سس درست کردم اونارو گذاشتم تو سس یکم آبجوش و زعفرون زدم 

به به عالیه نوش جان

ممنون جات خالی گل قشنگم😘❤️