2777
2789
عنوان

اگ خواهرتون با خراب بازی ابرو خانوادتون تو شهر ببره چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3093 بازدید | 96 پست
این اتفاق برای دختر عموم افتاد آبروشون رفت ولی بخاطر حمایت خانوادش زمان همه چیزو حل کرد وهمه فراموش ...

و متاسفانه خواهر من هیچ کس جز مامانمو نداره که حمایتمش کنه..  پدر حرومزاده 

بدون تو دارم میمیرم نمیتونن اینا جاتو بگیرن (:💔

باید جای زدنش ازش شکایت میکردید این روزا دیگه دوره بزن دررونیست یه سیلی بزنی صد میلیون پیاده میشی اما اگر عاقلانه تصمیم نیگرفتیدنتیجه براتون بهتر بود هم از لحاظ روانی هم مالی پیروز بودید 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یه خانم حرمت خودشو نگه نداره میشه عاقبتش این

اگه یه مردم ،مردونگیه خودشو حفظ نکنه وسط سایت زنونه بپلکه تهش چی میشه؟؟؟

کی اصلا به شما اجازه داد که نظر بدین دخترا چیکار کنن چیکار نکنن؟؟

نامزد دختره بخشیدتش اونوقت یه سری عقده ای شروع کردن حرف بار دختره کردن

دخترخ شاید قبل از نامزدیش با دوستاش رفته بیرون

اصلا رفته مشروب خورده الان پشیمونه خب به شما ها چه

انگار بیشتر حسودیتون شده که چرا نامزد دختره ولش نکرده

اگه یه مردم ،مردونگیه خودشو حفظ نکنه وسط سایت زنونه بپلکه تهش چی میشه؟؟؟کی اصلا به شما اجازه داد که ...

مگه من 24ساعت اینجام  یا مزاحمتی برا کسی درست کردم  ابن بنده خدا هم مثه خواهر من فرقی نداره