2777
2789

من نامزد دار م عقدیم ولی یکی از اشناهانون خیلی به من نگاه میکنه 

میخام بدونم از کجا بفهمم اون رو من کراش داره یا نه چون حالم بهم میخوره وقتی شوهر دارم یکی دیگه هم بخاد به من فکر کنه

مثلا این اقا وقتی منو میبینه خیلی دست پاچه میشه و اصلا یواشکی نگاهم میکنه در صورتی که ادمای دیگه رو خیلی عادی نگاه میکنه همش جلوی من خود نمایی میکنه

بچها به شوهرم بگم یا نه ؟

من کاربری البالوووو کوچولو بودم که تعلیق شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چیکارش داری ولش کن اصا بهش محل نده چن بار بزن تو حالش یجوری بهش بفهمون نامزدتو دوست داری 

یکی از پارادوکس های زندگی اینه که آدم های اشتباه همیشه درس های درست روبهت یاد میدن:)

ها به شوهرت بوگو ی دعوا راه بنداز🫤🫤🫤

خودت بهش محل نده بیخیال میشه 

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

چون با نگاهاش ازارم میده

خب مگه تقصیر اونه

اون که کاری نمیتونه بکنه فقط نسبت به خودت حساسش میکنی

اگه شوهرت و دوست داری به هیچ مرد دیگه ای توجه نکن حتی اگه برات بمیرن

یکی سر پا موند و رسید:)

خب میخام ببینم من توهم زدم یا این واقعا کراش زدع روم

فرض کن واقعی مثلاً میخوای چکارکنی

برو پی زندگیت 

کسی یه نفر رو انتخاب کرد به هیچکس و نگاه کسی هیچ توجهی نمیکنه  تمام 

آقا هستم- کارشناسی گیاه شناسی- آزمایشگاه نفت