2777
2789
ببخشید شغلتون چیه

هم کار حقوقی میکنم هم دفتر مهندسی داریم 

اولی کمتر . دومی بیشتر 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لب مرز شاید بشه ولی شهر بزرگ فقط زنده میمونی

بخدا ما شهر مرزیم خرجمون از بالاشهر تهران گرونتره😅😅😅😅

پوشاک خارجی ،مواد غذایی ولوازم خانگی خارجی،به خاطر مسافرها اجاره خونه ها سربه فلک کشیده

چه خوب منم میخوام وکیل بشم به نظرت خوبه دانشگاه آزاد بخونم

اگر دنبال درآمدی نه 

چون هر ترم‌ شهریه ی بالا میدی . وقت و هزینه میکنی 

اما بازار اشباع شده . برای درآمد خیلی اذیت میشی 

من پدرم حقوقی هست . تو دفتر پدرم کار میکنم . یعنی نه هزینه ی دفتر و خرید و اینا دارم و هم اعتبار ایشون هست 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

قاضی شدن چطوریه

چند سالتونه ؟

تخصص و شغل و تحصیلات قبلیتون چیه ؟

۲۰ تو کار تجارت مشغولم فعلادیپلم انسانی

برای قضاوت راه طولانی و سختی در پیش هست 

گزینش های خاصی هم‌ دارن

در این زمینه نمیتونم مشاوره بدم واقعیت 

خودم هرگز دوس نداشتم همسرم حقوقی باشه 

برای قضاوت راه طولانی و سختی در پیش هست گزینش های خاصی هم‌ دارندر این زمینه نمیتونم مشاوره بدم واقعی ...

درآمدشون چطوره مثلا یه قاضی تازه چقدره درآمدش

یا یه قاضی تجدید نظر با ۲۰سال سابقه چقدره 

درآمدشون چطوره مثلا یه قاضی تازه چقدره درآمدشیا یه قاضی تجدید نظر با ۲۰سال سابقه چقدره

قطعا به ساعت کار ، حجم پرونده ها ، سابقه ، موضوعیت قضاوتی ربط داره 

شما تو هر کاری خبره باشی درآمدت بالاتره

کاظم جان 

لباس و فشیال پدیکور و کاشت ناخن خانمتون میشه ۸تومن

پول کیف و کفشش میشه ۴تومن 

پول توجیبیش میشه ۶تا۷ تومن 

شارژ ماهیانش ۲۰۰ 

خودت ام که ۱۰۰

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️