2777
2789

این سومین ماهه که دارم دوفاستون میخورم الان ۴ روزه تموم شده امروز از صبح خیلی کم لک قهوه ای میبینم یعنی دارم پریود میشم خواهش میکنم بهم اطلاعات بدید

در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته ماهی که دوفاستون خوردم هم باردار شدم

از روز چندم خوردین که باردارم شدیم ....من امروز شونزده.پریودمه بنظرت بخورم از امشب یا از فردا شروع کن میگم مشکلی تو تخمک گذاری بوجود نیاره

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....

الان بیشتر از یک ساله تو اقدامم دیگه نمیخوام دوفاستون مصرف کنم خیلی اذیتم میکنه بیشتر از این pcoاذیتم میکنه اخه چرا این مریضی لعنتی خوب نمیشه

از روز چندم خوردین که باردارم شدیم ....من امروز شونزده.پریودمه بنظرت بخورم از امشب یا از فردا شروع ک ...

معمولا میگن از شب ۱۶ باید بخوری منم از شب ۱۶ خوردم 

معمولا میگن از شب ۱۶ باید بخوری منم از شب ۱۶ خوردم 

مرسی عزیزم در ضمن روز چهاردهم امپول hcgزدم

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
مرسی عزیزم در ضمن روز چهاردهم امپول hcgزدم

خوب اگه امپولم زدی حتمن تخمک گذاریت انجام شده دیگه پس دیگه به تخمک گذاری ربطی نداره از شب ۱۶ حتمن بخور  به جز امپول چه داروی دیگه ای مصرف کردی

خوب اگه امپولم زدی حتمن تخمک گذاریت انجام شده دیگه پس دیگه به تخمک گذاری ربطی نداره از شب ۱۶ حتمن بخ ...

کلومیفنم خوردم این ماه