sonik مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 140 عنوان دوفاستون خوردم از صبح لک بینی دارم چراااااااااا 2439 بازدید | 16 پست این سومین ماهه که دارم دوفاستون میخورم الان ۴ روزه تموم شده امروز از صبح خیلی کم لک قهوه ای میبینم یعنی دارم پریود میشم خواهش میکنم بهم اطلاعات بدید در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟ 1396/07/22 | 21:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sonik مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 140 داری پریود میشی وااااای خدا بازم پرییییی در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟
f.a1574 عضویت: 1395/10/06 تعداد پست: 5327 عزیزم دوفاستون نخور. من خوردم فیبروم گرفتم. یکی از دوستام هم با خوردنش کیست گرفته بود خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
طلوع29 عضویت: 1392/09/13 تعداد پست: 6248 وااااای خدا بازم پرییییی عزیزم بسپار به خدا. نی نی هم به موقع میاد انشالله، بهش فکرنکن خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
f.a1574 عضویت: 1395/10/06 تعداد پست: 5327 البته ماهی که دوفاستون خوردم هم باردار شدم خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
sonik مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 140 پس چرا لک مگه نه اینکه دوفاستون واسه تنظیم و تخمک گذاری و جلوگیری از لکه بینی پس چرا لکه بینی در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟
sellllllina عضویت: 1396/05/16 تعداد پست: 1060 البته ماهی که دوفاستون خوردم هم باردار شدم از روز چندم خوردین که باردارم شدیم ....من امروز شونزده.پریودمه بنظرت بخورم از امشب یا از فردا شروع کن میگم مشکلی تو تخمک گذاری بوجود نیاره خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
sonik مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 140 الان بیشتر از یک ساله تو اقدامم دیگه نمیخوام دوفاستون مصرف کنم خیلی اذیتم میکنه بیشتر از این pcoاذیتم میکنه اخه چرا این مریضی لعنتی خوب نمیشه در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟
sonik مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 140 از روز چندم خوردین که باردارم شدیم ....من امروز شونزده.پریودمه بنظرت بخورم از امشب یا از فردا شروع ک ... معمولا میگن از شب ۱۶ باید بخوری منم از شب ۱۶ خوردم در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟
sellllllina عضویت: 1396/05/16 تعداد پست: 1060 معمولا میگن از شب ۱۶ باید بخوری منم از شب ۱۶ خوردم مرسی عزیزم در ضمن روز چهاردهم امپول hcgزدم خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
sonik مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 140 مرسی عزیزم در ضمن روز چهاردهم امپول hcgزدم خوب اگه امپولم زدی حتمن تخمک گذاریت انجام شده دیگه پس دیگه به تخمک گذاری ربطی نداره از شب ۱۶ حتمن بخور به جز امپول چه داروی دیگه ای مصرف کردی در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟
sellllllina عضویت: 1396/05/16 تعداد پست: 1060 خوب اگه امپولم زدی حتمن تخمک گذاریت انجام شده دیگه پس دیگه به تخمک گذاری ربطی نداره از شب ۱۶ حتمن بخ ... کلومیفنم خوردم این ماه خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
sonik مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 140 ببخشید میپرسم چند وقته تو اقدامی در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟