2777
2789
عنوان

خشکی خیلی زیاد پوست صورت

61 بازدید | 7 پست

من اگزما دارم که شامل دست و صورت و پام میشه دست پا میشه مدریت کرد اما صورت خیلی بد میشه  خشک وقرمز میشه میخاره میسوزه و قرمز میشع و داغ میکنه یه چند روزه صورتم خداروشکر اونطوری نمیشه اما خیلیی خشکه اصلا انگار رو موکت دست میکشی حتی نوک بینیم هم خشکه زده دو روزه دارم کرم مرطوب کننده میزنم هر یکی دو ساعت اما تغییری نکرده وقتی کرم میزنم رو صورتم پوسته پوسته میشه و خیلی یجوریه اصلا

یه ماسک خونگی یا هرچیزی که بزنم صورتم یا بخورم و قشنک ابرسانی کنه میشه معرفی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار مشورت با یه دکتر پوسته

چند ماه پیش رفتم یه دکتر خوب برای دست و پاهام پماد داد که خوب بود اما برا صورت نمیشه استفاده کرد برای صورتم ابرسان داد با یه قرص که هر دوشون تموم شده یادمم نمیاد اسم قرصه چی بود🥲دوبار داروخونه قرصو خریدم بار اول خیلی زود صورتم خوب شد اما دفعه بعدش با اینکه هر شب خوردم دو سه هفته طول کشید تا صورتم خوب بشه یعنی اثر نداشت اصلا 

ابرسانه هم گرون شده 

اگه ابرسانه خوب میشناسید معرفی کنید که قیمتشم مناسب باشه برای پوست خشک

چند ماه پیش رفتم یه دکتر خوب برای دست و پاهام پماد داد که خوب بود اما برا صورت نمیشه استفاده کرد برا ...

من خودم سیمپل استفاده میکنم راضیم ولی شما که پوستت حساسه نمیدونم خوبه برات یا نه

ارزش داره دوباره بری دکتر

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"