2777
2789

دکتر بهم اس سیتالوپرام داده گفته چون بارداری چیز دیگه ای نمیتونم بدم 

اونو مصرف میکنم ولی جوابگوی حال بدم نیست 

حس مررررررگ دارم دلم میخواد همین لحظه بمیرم 

خواستم لورازپام بخورم دیدم اینترنت نوشته کاملا ممنوعه تو بارداری 

الان من چیکار کنم؟ 

چه دمنوش یا عرقیجاتی میشه خورد که بی خطر باشه 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گل گاو زبون خوبه 

یا برای اینکه استرس نداشته باشی طلا با اب یکم هم بزن بخور خوبه برای ارامشت 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

ببین گل گاو زبون خوبه یا برای اینکه استرس نداشته باشی طلا با اب یکم هم بزن بخور خوبه برای ارامشت

واقعا گل گاوزبان خطر نداره؟؟ 

قبلا همیشه می‌خوردم خوب بود برام 

طلا رو نشنیده بودم الان انجام میدم ممنون عزیزم 

گل گاو زبان طبعش گرمه فکر کنم من پریودم عقب افتاده بود تا دمنوشش رو خوردم پنج دقیقه بعد پریود شدم

الان منم یادم افتاد قاعده آور بود 

بیدمشک و گلاب چی؟ 

والا تاثیر آنچنانی ندارهبچه اولته؟ به شوهرت توجه نکن همشون همینن .

بله بچه اولمه . الان که دیگه محلش نمی‌ذارم ولی ناخودآگاه کاراش رو روانم تاثیر گذاشته 

واقعا گل گاوزبان خطر نداره؟؟ قبلا همیشه می‌خوردم خوب بود برام طلا رو نشنیده بودم الان انجام میدم ممن ...

.ل گاو زبونو نمیدونم بپرس از یکی ولی طلا رو انجام بده 

خواهش گلم 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛