2777
2789

یکی بود که دیپلم بود 

من دانشجوی ارشد بودم 

همو می‌خواستیم....سه چهار سال دوست بودیم ...خانواده ام شرط گذاشتن دانشگاه قبول شه 

باورتون نمیشه دو سال قبول نشد و در نهایت فراگیر پیام نور قبول شد ....حالا بگذرد که چی بر ما گذشت ....

الان بچه فامیلمون زنگ زده من بنظرت عمران ثبت نام کنم یا برق ......

چقدر عوض شده شرایط ....

انگار ما دهه شصتی ها واقعا نسل سوخته بودیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی فکر کنم انقد مرکز غیرانتفاعی آموزش عالی راه افتاده که اگه قرار باشه هر کدومشون فقط یه دونه دانشجو بگیرن، بازم چندتا اضافه بیاد.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

وا چرا

یه خانواده خیلی مذهبی بودن . اونموقع ما از طریق یاهو آشنا شدیم . نامزد هم کردیم رسما . ولی مادرش با من مشکل داشت ....در نهایت یه جورایی توافقی تمومش کردیم .

حاجی من ارشد بودم ، طرفم دانشجوی کاردانی، همه یقه پاره می کردن که حداقل باید لیسانس باشه، نصف دخترای فامیل مجرد موندن سر اینکه پسرا دیپلم دارن و شغل آزاد، ارزش ها عوض شده چه نسل بدبختی بودیم