2777
2789
عنوان

وای باورم نمیشه یه زمانی هر کسی دانشگاه قبول نمیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته میانگین معدل منظورمه، تعداد درس خون ها الان خیلی کمتره، ظرفیت دانشگاه زیاد، اونقدرا هم درس ارز ...

من رشته های تاپ رو میگم که باید معدل بالا باشه تا ترازت بیاد بالا

وگرنه غیرانتفاعی و پیام و ازادو که همه میتونن برن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خوبه حالا پیام نور؟مدرکش معتبره برا استخدام؟

من ارشد یه رشته دیگه دارم . اینو فقط میخوام مدرکش رو داشته باشم واسه پست گرفتن تو اداره . بله قبول میکنن . فرقی نداره

خیلی ماجرامون غم انگیز بود شاید یه روزی داستانش رو گذاشتم لیانسش رو گرفت ازدواج کرد منم ازدواج کردم ...

الهی 🥺🥺🥺

ایشالا هر دو خوشبخت بشید 

نمیدونم یا سرنوشتتون بوده و یا زود خسته شدین.... 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 
الهی 🥺🥺🥺ایشالا هر دو خوشبخت بشید نمیدونم یا سرنوشتتون بوده و یا زود خسته شدین....

فدات عزیزم 

زود که نبود بعد ۴ سال ...

شاید قسمت نبود ...

خودش که میگفت خواستم ولی نشد !!!! 

من رشته های تاپ رو میگم که باید معدل بالا باشه تا ترازت بیاد بالاوگرنه غیرانتفاعی و پیام و ازادو که ...

هییییی اگر شرایط اون دوران رو درک می کردی که با معدل کتب ۱۸ و نیم اگر کدرشته اشتباه بزنی دوسال ممنوع کنکور بشی مجبور بشی برای ترس از ازدواج بری همون رشته اشتباه کد خورده شهرستان رو بخونی درحالی که پرستاری شهر خودت رو انتخاب بعدی آوردی ولی کد اشتباه زدی

حالا می رید رشته مورد نظرتون رو می خونید تو دانشگاه اجازه حق کنکور سال بعد رو هم دارید