2777
2789
عنوان

واس کنکور پیشنهاد میخام😬

73 بازدید | 7 پست

من اولا پسرم و یک سرباز، امسال کنکور ثبت نام کردم اما افتاد توی سربازیم و ب علت اینکه نخونده بودم نرفتم ندادم، تصمیم گرفتم واس سال بعد هرجور شده بخونم و برم امتحان بدم، من دهمم افتاد تو کرونا😑پایه کاملا ضعیف، فیزیک، شیمی، ریاضی، زیست همه ضعیف ولی خب تاکی؟  بالاخره ک باید خوند و یاد گرف😓 من بعدازظهرها تقریبا چهار پنج ساعتی وقت آزاد دارم واس خوندن، بهم بگین از کجا شروع کنم، چجوری بخونم، مشاور بگیرم، نگیرم؟  چکار کنم؟  کدوم کتابو اول شروع کنم؟ بعد بایدم از تو گوشی بخونم چون کتاب ندارم یا هم باید بگم خونوادم برام کتابارو پست کنن و بفرستن برام، ولی خب چجوری باید بخونم، مثلا درسنامه اول بعد تست، یا چی!؟  واقعا گیجم و نمیدونم چجوری باید شروع کرد!؟ 

لطفا کمکم کنین🌱 ۱۹ سالمه و هنوز فرصت دارم واس خوندن، ولی میگم هیچ کدوم درسای تخصصی رو بلد نیسم پس باید از دهم شروع کنم اول و پایه قوی بشه تا بتونم کامل یاد بگیرم، بالاخره شرایط سخته ولی خب نباید همینجوری رد شد، باید تلاش کرد و موفق شد، سربازا بعدازظهر ها میخابن، تلویزیون نگاه میکنن من اما روزا فقط میخونم و شباهم باز باید نگهبانی بدیم، خدا بخیر کنه و خوابمون نبره😂 

لطفا کمکم کنید دوستان! 🙏🏿

اینم بگم که، رتبم تا ۲٠ یا ۲۵ هزارم باشه خوبه، و یکی از بدیام این بود ک از اول هدف نداشتم، اینم کمک کنین مثلا تا رشته ۲٠ هزار باشم خوبه و چ رشته هایی میشه اورد؟ 

آیسا مهربون تگ کن دانشجو پزشکی هستن

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از دهم شروع کنین وپایه به پایه ببرین جلو من پیشنهادی اینه برای همه درسا فیلم آموزشی نبینین و فقط درسایی که با درسنامه خوندن متوجه نمیشن از فیلمای آموزشی استفاده کنین و اینکه درسایی مثل فیزیک و ریاضی با تست فراوون میشه نوش به مهارت رسید ولی زیست و شیمی فقط و فقط مرور زیاد میخاد تو این راه ممکنه هسته و زده بشین اون موقع ها درسو بزارین کنار و تفریح کنین و اینکه اگه توان مالی خرید کتابهای تستی رو هم ندارین تلگرام پره پی دی اف سوالای از اونا استفاده کنین

موفق باشین

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اگر شرایطش داری یک مشاور خوب بگیر خودش کتاب و کلیپ اوکی کنه وقتت حدر نره واز شما همیشه آزمون بگیره 

اگه خواستین یک گروه مشاوره هست که با ماهی ۵۰۰هزار تومان این کار انجام میدن کارشون هم خوبه اینم تبلیغ نبود راهنمایی هست موفق باشی 

دانشجو❤️👩‍⚕️

الان سربازیت تموم شده؟ چند سالته؟

کانال مدیکال استوز و سیب ترش رو توی تلگرام دنبال کن و ازشون مشاور بگیر خیلی تعریفشونو شنیدم

و یا از محتواهای رایگانشون استفاده کن خیلی مفیده

تاثیر ۶۰ درصدی نهایی و ۴۰ درصد کنکور نشون میده هم باید تستی کار کنی هم تشریحی

تشریحی نهایی باید ادبیات و دینی و زبان که ضریب بالایی دارن از همین الان جدی بگیری

من چون انسانی بودم زیاد از تجربی چیزی نمیدونم ولی کتاب تهیه کن با گوشی چشمات نابود میشه حواستتم پرت میشه

از فیلمای این استادای معروف تو تل هم یمتونی استفاده کنی و با بودجه اونا بری جلو

ازمون ها هم بلافاصله پی دی افشون میاد بیرون میتونی بزنی درصد بگیری

ولی بنظرم یه مشاور بگیر خوب راهنماییت کنه ...

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵