2777
2789
کاربریشو از کجا اوردی؟!

دروغ میگه 

اسی زنه ...

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اصلا برگام میفهمی،برگامممممممممدارم دیوونه میشم

متاسفانه وقتی نظارت نیست باوجود اینکه سایت آقایون هست بااسم ددی سایت بازم میان اینجا بی غیرت اند وگرنه مرد سالم اینجانمیاد چون ضرورتی نداره حدود رو خودش میدونه رعایت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حرفا 

از کی تا حالا دزد گوشی جواب میده که همچین فکری کردین؟ راحت بگو من و مامانم به زن بدبختم شک داریم!!

آخه عقل کل اگه خانومت اهل خیانت بود گوشیش رو میداد طرف جواب بده؟

الانم منطقی میگه. برو خودت گوشی مادرتو چک کن! از همراه من سابقه تماس یکی رو در بیار!

بعدشم مادر شما چرا باید کمد تمیز کنه تا رمان شخصیییی همسرت رو ببینع؟

معلومه از اون مردای بچه ننه ای

این کاربری زنمه و میگه موضوعو بنویس مردم قضاوت کننب مادرم میگه بدذات و با سیاست ودهنش چاک دهن نداره ...

خب دیگه تا اینجا قانع شدی؟

هیچ مادر سالمی زندگی پسرشو ب هم نمیزنه اینجوری

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

گوشیش ساده س اسکرین نداره زنم گفت ب بابات بگو از گوشی مادرت عکس بگیره ساعت و تلفن من وچن ثانیه حرف ز ...

هه هه فقط بنده خدا ها مادره تو ان🙄

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

آهان همون عوضی خیانت کار کثیفی حتما که زنت عابرو نزاشته برات اینجا🤣🤣🤣برو عامو خودتو خر فرض کن

🤣🤣🤣

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببخشید شما وقتی یه اقایی چرا اسمتو گذاشتی نازنین

بعدش انتظار داری بااین که اقایی با اسم یه خانم وارد نینی سایت شدی خانمای نی نی سایت ازت حمایت کنن ؟؟ خیلی خوش خوراکی 

ببخشید اقای نازنین خانم 

اینجا فقط از خانما حمایت میکنیم 

خاله شوهرم اومد خونمون میگفت دوبار زنگ زدم بهت یه مرده جواب داده، شوهرمم گفت لابد خط رو خط شده یا شماره رو اشتباه زدی اونم همش میگفت نه که من قاطی کردم گوشیشو آوردم دیدم یه رقم رو اشتباه سیو کرده. شوهر من اصلا پیگیر نبود میگفت من اندازه چشمام بهت اعتماد دارم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

شما چرا برگشتی گفتی صداشو کلفت کرده؟؟؟ این چه بدگمانیه بعدم لطفا هیچ کس خودشو گول نزنه هیچ عروس مادر ...

دقیقااااا حق پلاس پلاس

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تاپیک سرکاریه منکه رفتم🤦‍♀️

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببخشید شما وقتی یه اقایی چرا اسمتو گذاشتی نازنینبعدش انتظار داری بااین که اقایی با اسم یه خانم وارد ...

نسیتشو گزاشته زن اسمشم نازنین تاپیکاشم شوهرم شوهرم کرده همش

چشم ها دریچه ی روحن!...