2777
2789
عنوان

اگه همسرتون توعصبانیت بهتون بگه

2329 بازدید | 127 پست

موندم بچه ها بزرگ شن سرت زن بگیرم یا بگه به اجباردارم باهات زندگی میکنم واصلنم محبت واینا نمیکنه

شماباشید باور میکنید حرفشو یافقط چون عصبانی بوده این حرفو زده

برای عاقبت بخیریم دعا کن لطفا💚

هعی ...

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چقدر ساده ایی اتفاقا همینها الانشم پیگیر ی رابطه با زن هستن و دنبالشن بدون یکی پیدا کنن ک آرامش بگیرنن رفتن پ اون تو میمونی بزرگ کن بچه هاش اگر شرایطشو داری جدا شو نداری لال شو باهاش کل کل نکن زندگیتو کن

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  

بستگی ب همسرت وشناختی ک ازش داری داره

مثلا ماهم چندوقت پیش دعوامون شد پیام داد جداشیم

اما من میدونم ک ازته دل نگفته چون من حرفای تندتری بهش زدم ک اونم اینو گفت. واینکه محبتشو داره 

اگر میبینی بهت حسی نداره و باهات سرده حتما حرفشو جدی بگیر وازالان ب فکر پشتوانه برای خودت باش