2777
2789
عنوان

لوازم ارایش

173 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

من پوستم خشکه و البته نازک 

ضدافتاب هر روز میزنم قبلشم با نرم کننده صورتمو مرطوب میکنم 

از رو ضدافتاب پنکک میزنم حس میکنم خیلی کم گونه هام میسوزه 

از پنککه ینی؟یا چون پوستم خشکه؟چون اصلا پوسته پوسته نمیشه صورتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم نشونه حساسیت به یکیشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

کلا انگاری پنکک میزنم اینطوره ینی مشکلی پیش میاد؟لک‌میشه ینی صورتم؟

مثلا من یه بار از موبر استفاده کردم صورتم میسوخت یعنی کاملااا حس میکردم داره جزغاله میشه. بعد که پاکش کردم صورتم سرخ شد😑نمیدونم اثرش برای تو چجوریه اما یا استفاده نکن یا مارکشو عوض کن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خب چی بزنم؟ شما دیگه استفاده نکردی از پنکک ؟میخوام برق ضدافتابم گرفته شه کرم پودرم قیافه ادمو مصنوعی ...

من از کرم پودر خوشم نمیاد. پنکک هم که استفاده می‌کردم جدا از این احساس سوزش حس کردم باعث میشه بیشتر جوش بزنم گذاشتم کنار. الآن فقط ضدآفتاب می‌زنم. BB کرم و CC کرم هم میگن خوبه ولی هنوز امتحان نکردم.