2821
2789

من امسال دبیرستان سمپاد رشته ریاضی فیزیک قبول شدم،اولش برام خیلی جذاب بود و عاشق رشته ام بودم ولی الان علاقه به پزشکی پیدا کردم و دوست دارم تغییر رشته بدم ولی امروز از معاونمون پرسیدم گفتن بستگی به بخشنامه داره ۵۰ ۵۰ و به شانست بستگی داره بشه یا نه

میشه برام دعا کنید بتونم تغییر رشته بدم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف شما کاملا درسته ولی خب من علاقم رو از دست دادم و وقتی عشق به کار نباشد ...

نگاه عزیزمم من کاملا درکت میکنم که تو چه شرایطی هست 

حرف مردم کاملا روت تاثیر گزاشته و علاقتو از دست دادی اولا که امیدوارم وارد رشته تجربی بشی دوما اگر نشدی یک درصد هم غصه نخور رشته ی ریاضی هم داخلش پول هست هم یک رشته ی نا محدود هست بعنوان مثال تو اگه پزشکی بخونی همش داخل بیمارستانی و همش با مریضا ولی بیای دریانوردی بخونی هر سال داخل یه کشوری خلاصه نگران هیچی نباش و پول رو نادیده بگیر فقط ببین چی تورو خوشحال میکنه اولویت خودت رو بزار 

یه تراپیست...🌱
نگاه عزیزمم من کاملا درکت میکنم که تو چه شرایطی هست حرف مردم کاملا روت تاثیر گزاشته و علاقتو از دست ...

ممنون ازتون،از لحاظ مالی خانواده ام هیچ مشکلی ندارند و من توی زندگیم اگر اشتباه نکنم تا به حال به فکر پول نبودم.حرف مردم واقعا موثره،مثلا همشش بابام میاد میگه دکتر فلانی با فلان رتبه پزسکی آورده اونوقت تو.

یه دوره برو کمک های اولیه ببینتااز علاقه ات مطمئن بشی اگه واقعا احساس خوبی داشتی تغییر بده

ممنون ازتون،از علاقه ام مطمئنم ولی میترسم نتونم تغییرش بدم.و واقعا چون برای این مدرسه تلاش کردم دوست ندارم از دستش بدم

ممنون ازتون،از لحاظ مالی خانواده ام هیچ مشکلی ندارند و من توی زندگیم اگر اشتباه نکنم تا به حال به فک ...

گفتم بهت الویت خودت و احساسات باشه حرف مردم بعد یکماه دوماه ول میشه ولی اونی که واست میمونه خودتی

یه تراپیست...🌱
گفتم بهت الویت خودت و احساسات باشه حرف مردم بعد یکماه دوماه ول میشه ولی اونی که واست میمونه خودتی

آخه انقدر سرکوفت زدم که خودم فراموش کردم آرزوهام چی شد،الان دیگه فقط برام مهمه بتونم تغییرش بدم

آخه انقدر سرکوفت زدم که خودم فراموش کردم آرزوهام چی شد،الان دیگه فقط برام مهمه بتونم تغییرش بدم

نگاه خوب فکراتو بکن ممکنه یکسال یا دوسال دیگه این علاقه از بین بره چون ریشه دار نبوده و یهویی ایجاد شده و یهویی هم از بین میره بعد که مثلا دوسال دیگه پشیمون شدی اونوقت این راه واست خیلی سخت میشه 

همین امروز برو داخل اتاقت بشین چشماتو ببند و قشنگ به همه چیز فکر کن حرفای بقیه رو اصلا ملاک قرار نده راحت فکراتو بکن خودت رو بعنوان یک پزشک تصور کن یا یک مهندس یا هر چیز دیگه ای ببین با کدومش بیشتر راحتی و حال میکنی همون رو بنویس رو کاغذ و بچسبون روی دیوار و بعد اون دیگه به هیچ چیز و هیچ کس فکر نکن چون تو تصمیمت رو گرفتی 

یه تراپیست...🌱
نگاه خوب فکراتو بکن ممکنه یکسال یا دوسال دیگه این علاقه از بین بره چون ریشه دار نبوده و یهویی ایجاد ...

بنظرتون امسال ممکنه بخشنامه تغییر کنه پارسال تبصره خورده یک نفر تجربه به ریاضی تغییر داده

2825
2823
2791
2779
2792