2777
2789
عنوان

حرف گذاشتن دهنم ابرومو بردن

143 بازدید | 3 پست

دیروز سر کلاس با یکی از دوستام دعوا شد، ما دو سال دوست بودیم و دوستای خوبی هم بودیم بعد از دو سال دیدم دیگه داره رفتار هاش و حرف هاش تغییر میکنه، دیدم همش داره بهم بی دلیل فحش میده(از اون فحش هایی که شما فکر میکنین نه فحش های خیلی ناجور) منم گفتم دیگه از اینجور فحش ها نده خوشم نمیاد. گفت باش، بعد دیدم دوباره شروع کرده حرف های بد و ناجور زدن. عصبی شدم ارتباطم قطع کردم که گذشت و معذرت خواهی کرد و اشتی کردیم، بعدش فهمیدم دو رو شده، با دوستم که اسمش رو میزاریم فلانی باهم بودیم و گفتیم بزار تستش کنیم، قبلش دوستم اومده بود به فلانی گفته بود که باید بین من و اون(اون منظورش منم) یکی رو انتخاب کنی، میخوام صمیمی باشیم چشش در آد، بعد فلانی بهش زنگ زد گفت من بین تو و اون تورو انتخاب کردم و دوستمم خوشحال شد، بعد من زنگ زدم بهش گفتم بیا اشتی کنیم اما باید از فلانی فاصله بگیری، شروع کرد به گفتن اینا که فلانی خر کیه و برام اصلا اهمیت نداره و اینجور چیزا، پیش من از فلانی بد میگفت پیش فلانی از من. دوتاییمون یک ویس فرستادیم و بلاکش کردیم. بعدش معذرت خواهی کرد من ساده باز بخشیدمش. فلانی هم چون من باهاش کنار اومدم باهاش کنار اومد. الان دوباره شروع کرده به رفتار های قبلا و من باهاش قهر بودم، یک مدت گذشت دیدم همه باهاش جور شدن و دیگه مثل قبل نیست و گفتم بزار باهاش اوکی شم، پایان کلاس گفتم بیا کارت دارم، اومد و بهش گفتم ما دو سال دو دوست صمیمی بودیم حالا که دلمو شکستی چرا مثلا نمیای یه نقاشی بهم بدی یا بغلم کنی معذرت خواهی کنی دوستیمون درست شه بجای اینکه دماغ بگیری؟(با لحن خیلی خوب و مهربونانه بهش گفتم) بعدش گفت چرا من همیشه معذرت بخوام؟ 😐 مگه من فحش های رکیک دادم بهششش. خلاصه جوری دعوامون شد که داشتیم همو کتک میزدیم، مارو از هم جدا کردن و منم رفتم اون طرف بعد یهویی دیدم داره به همه میگه که من رفتم بهش گفتم معذرت خواهی کن نقاشی بیار معذرت خواهی کن نقاشی بیار😐 نرسیدم برم بگم داره حرف میزاره دهنم و گریم گرفت گریه کردم الان حالم بده که حرف گذاشته دهنم و چون گریه کردم فکر میکنن من ضعیفم. از طرفی مامانش هرکاری میکنه میگه من یادش دادم و هر کار گندی که میکنه دخترش میگه بخاطر منه، دخترشم هم جنس گراست یک بار گفته بود به من بیا رل بزنیم😐. الانم ناراحتم ابرومو برده پیش همه گفته من بزور گفتم بیاد معذرت بخواد و بهم نقاشی بده😭

یا ابلفضل 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

اولا که راست میگه خودت گفتی

بعدم مگه مهدکودکه برات نقاشی بکشه تو آشتی کنی؟😐

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا که راست میگه خودت گفتیبعدم مگه مهدکودکه برات نقاشی بکشه تو آشتی کنی؟😐

من که نگفتم بزور بیاد معذرت خواهی کنه گفتم چرا بجای اینکه دماغ بگیری نمیای معذرت خواهی کنی بغلم کنی دوستیمون برقرار شه، بعدشم چه ربطی داره الان من راهنماییم همه به من نقاشی میدیم🥲😂 نقاشی ساده هم نه که نقاشی انیمه و مدل لباس نه نقاشی بچه گانه که تو تصور میکنیییی