2777
2789

شیر مادر میخوره؟

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
اگه واقعا غذا خور باشه هم تا یک سالگی نهایتا روزی یک یا دو وعده میتونی بهش غذا بدی اگر هم بد غذا باش ...

شیر چند بار میخوره اگه غذا بخوره

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من خیلی بد غذا است بعد شش ماهگی شیر منو ترک کرد و مجبور شدم شیر خشک بدم اما چون غذا نمی خورد و شیر سیرش نمیکرد وعده های شیرش به جای اینکه کم بشه بیشتر شده بود بعد یکسالگی یواش یواش بهتر شد باز الان که ۱۸ ماهشه و دندون آسیاب درآورده حدود دو ماه به خاطر ۴ تا دندون که با هم در آورد منو بیچاره کرد بس که هیچی نمیخورد حتی شیر هم نمیخواست و حسابی وزن کم کرد الان فقط موقع خواب شیر میخوره و تا صبح نهایتا دو یا سه بار بیدار میشه واسه شیر تو روز اصلا نمیخوره مگر وقتهایی که اصلا غذا نمیخوره که مجبورم بهش بدم از گرسنگی تلف نشه🥲🥴

پرستارم لطفا بچه خودتون و با دیگران مقایسه نکنید چون بچه ها هم مثل بزرگسال ها اشتهاشون با هم فرق میک ...

نه میخواستم ببینم شیر خوردن کمتر میشه وقتی غذا بخورن🤔

دختر من خیلی بد غذا است بعد شش ماهگی شیر منو ترک کرد و مجبور شدم شیر خشک بدم اما چون غذا نمی خورد و ...

وای چقد سخته نی نی داری😢

وای چقد سخته نی نی داری😢

خیلی سخته البته که از ۹ ماهگی به بعد خیلی راحت تر میشه و از یک سالگی به بعد واقعا شیرینه چون میتونه خواسته هاشو قشنگ بگه و چیزی را که میگی قشنگ میفهمه و حرف گوش کن میشه فقط غذا خوردنش خیلی عذاب آوره 

الان من تقریبا از روی علائمم مطمئنم دوباره باردار شدم ولی چون هنوز ۱۱ روز از رابطه و تخمک‌گذاری گذشته و هنوز ۳ روز به موعدم مونده بی بی چک جواب نمیده و خیلی سردرگمم 

دیروز مارک گود سنس زدم سریع هاله محو انداخت که تو عکس دیده نمیشد ولی قشنگ مشخص بود هاله داره و بعد خشک شدن هاله اش واضح تر شد ولی امروز مدیکور زدم کلا منفی بود نمیدونم چیکار کنم چند روز دیگه واکسن ۱۸ ماهگیه دخترمه و میخوام قبل اون متوجه بارداریم بشم چون میرم دو روزی خونه مامانم میخوام بدونم اگه باردارم شیاف پروژسترون ببرم اگر نه نوار بهداشتی بخرم