2777
2789
عنوان

اوناييكه ميگن از بوفه و ويترين خوشم نمياد

| مشاهده متن کامل بحث + 4208 بازدید | 83 پست
نه ندارم

خوب برو بخر آینه و کنسول شیکه 

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

منم بدم میاد چیه ظرف و ظروفو به نمایش گذاشتن۰ البته بستگی به کل دکور خونه ات داره که چی بزاری۰ من چیدمان مدرن و خلوت دوست دارم  یه گوشه یه کتابخونه قشنگ میذاشتم یا یه درختچه 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من که دوتا دارم کی میگه دمده شده من که دوسشون دارم هر کی خوشش نمیاد نذاره

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

این کنسولای جدید اومده،ادم لذت میبره نگاش میکنه،خیلی شیکه زیرشم کمد داره ،بعضیاش کشو هم داره،همه وسایلتو مرتب جا بده ،بوفه هم بد نیست برا کسایی مه دوست دارن ، ولی  من خودم اصلا دوست ندارم

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!
ظرف نيستن همشون نقره هستند كلى بابتشون پول دادم

تو بوفه زيبايي شون ديده نميشه

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

اخه من كه ميخرم برام فرقى مداره بوفه باشه يا يه چيز ديگه 

فقط وسايلتشو چكار كنم

جورى هم نيست كه پخش كنم همه جاى خونه

بد جورى موندم الان هم شوهرم گفته حاضر شو بريم

خدايا شكرت