من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت. بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ
منم بدم میاد چیه ظرف و ظروفو به نمایش گذاشتن۰ البته بستگی به کل دکور خونه ات داره که چی بزاری۰ من چیدمان مدرن و خلوت دوست دارم یه گوشه یه کتابخونه قشنگ میذاشتم یا یه درختچه
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من که دوتا دارم کی میگه دمده شده من که دوسشون دارم هر کی خوشش نمیاد نذاره
دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش
این کنسولای جدید اومده،ادم لذت میبره نگاش میکنه،خیلی شیکه زیرشم کمد داره ،بعضیاش کشو هم داره،همه وسایلتو مرتب جا بده ،بوفه هم بد نیست برا کسایی مه دوست دارن ، ولی من خودم اصلا دوست ندارم