2777
2789
عنوان

منم اذ راننده اسنپ خوشم اومده 😐بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تو خوشت بیاد ولی من پس چجوری بابای من واسه ماشین های مدل بالا ۲۰سال کار نکرده همه یکی نیستن لطف ...

پدر شما کلی زحمت کشیده یک شبه نشده که منم دارم رو خودم حساب باز میکنم کاری با ماشین پدرم ندارم خودم واسه ی ام وی ام باید کلی زحمت بکشم تا با افتخار بگم این ماشین کنه و خودم برایش سال ها درس خوندم

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤

اینکه حلقه نداره دلیل نمیشه که حتما مجرد باشه و یا پارتنر و نشون کرده نداشته باشه.من که دانشجو بودم یه پسری بود کلی خاطرخواه داشت تو کلاس، ولی بعدا معلوم شد تو فامیل یه نشون کرده داره و قرار هست با اون ازدواج بکنه، در حالی که هیچ حلقه ای دستش نبود.غیر از این الان شما تو این چند دقیقه در چه حد از پسره شناخت پیدا کردین؟ چرا بدون هیچ شناختی خودتون رو وارد رابطه می کنید و بعدا از مشکلات زندگی شکایت می کنید. ارزش خودتون و عمر و جوونیتون رو بدونید و اینقدر بی فکر و عجله ای با کسی ارتباط نگیرید.

واسه همون ام وی ام ۴۰۰/۵۰۰ تومنی باید چندسال زحمت کشید خیلی هم ماشین شیک و قشنگیه ببخشید ما مثل شما ...

حالا هرکی نظری داره دیگه 

حالا چون من این مدل ام وی ام ها رو دوست ندارم شدم میلیاردر🤣🤣 

نه جانم ما پراید سواریم سکته نکن😅 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
پدر شما کلی زحمت کشیده یک شبه نشده که منم دارم رو خودم حساب باز میکنم کاری با ماشین پدرم ندارم خودم ...

عزیزم من کلا ۱۴سالمه 

جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔

پسری که به قول تو کم کم ماشینش ۱ تومن پولشه اگه محرد باشه اسنپ کار نمیکنه مگر متاهل باشه و خرج زندگی رو دوشش باشه مجبور شه

یه تاپیک میبینی خودتو نزار جاش 

ادبیات‌کوچه بازاری هم اینجا به کار نبر تاپیک گذاشتی همه میتونن نظر بدن

لایک نکن خواهر منننن  
حالا هرکی نظری داره دیگه حالا چون من این مدل ام وی ام ها رو دوست ندارم شدم میلیاردر🤣🤣 نه جانم ما پ ...

نه گلم، من ماشینم ام‌ وی ام هست خیلی خوبه و عالیه تو هم نظرتو گفتی کاری ندارم

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤