2777
2789
عنوان

منم اذ راننده اسنپ خوشم اومده 😐بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 92 پست
از ماشینش خوشت اومده بیشتر بنظرم اخه کی با یک نگاه عاشق میشه. با خودت روراست باش.

😂احسنت 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجوری رفتار نکنید ک اسنپ ناامن بشه بعد ام وی ام برات خیلی ماشین خفنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

دقیقا یه عده بچه و بی فکر حس میکنن خیلی راحت میتونن با راننده اسنپی ها رل بزنن

طرف محتاج نباشه نمیاد اسنپ 

حتما نون زن و بچش کمه که حاضر شده بره دنبال همچین کاری 

یا تو خرجیش مونده

حالا بعضیا فکر میکنن دنبال کیس هستن میافتن دنبال بقیه 

یکم فکر و ظرفیت هم بد چیزی نیست

خیلی بده

نه عزیزم

بد اینه که دنبال هر پسری میرید.برای خودتون ارزش قائل نیستید

برای زندگی و زن اون بدبخت ارزش قائل نیستید

کافیه سر صبحی با زنش دعواش شده باشه و یه عشوه خرکي جنابعالی و امثال شما حالشو خوب کنه و وای به بعدش اگر اونم بی جنبه باشه

بعد میگید زن ستیز نباشید!!!!!!!!

دقیقا یه عده بچه و بی فکر حس میکنن خیلی راحت میتونن با راننده اسنپی ها رل بزننطرف محتاج نباشه نمیاد ...

دقیقا

اصلا نفهمیده طرف مجرده یا متاهل

تا ماشین چینی ارزون رو دیده آب از دهنش راه افتاده  ب همه هم توهین میکنه

ماشین چینی کلا خیری ندیدیم ازش امریکایی خفنه پول ی خونه درسته ولی ن خونه درست حسابی

ماشین آمریکایی کجا بود حالا؟؟؟؟

این بنده خدا اگه پول ماشین آمریکایی داشت راننده اسنپ می شد؟؟؟؟؟؟؟

ماشین چینی پر شده تو بازار کیفیتشون هم خوبه اتفاقا. اگه ناراضی هستیم سایپا و ایران خودرو هم هستن